Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Törökországba mennék?

Törökországba mennék?

Figyelt kérdés
Nagyon rákaptam a Szulejmán sorozatra, és nagyon érdekelne élőben törökország, de valahogy veszélyes országnak gondolom… nem tudom miért valahogy az iszlám országokat mind annak veszem… tévedek ? Mennyire dràga hely ? Aki volt már ott mi a véleménye róla?
2022. jún. 5. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne egy sorozat alapjan képzeld el... 😂😂
2022. jún. 5. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Törökök a legjobb fejek! Nem Szíria meg Afganisztán. Bátran utazz, mert mesés! Akár több részletben mert egyben elég húzós. Az árak nem vészesek, igaz én már jó pár éve voltam utoljára, de egyáltalán nem francia meg norvég szint. Nagyon jól lehet kombinálni az aktív városnézést, túrázást a "hotelgettós" all inclusive pihenéssel, ha erre is igény van. Így az árakat is megfelelően el lehet oszlatni. Nagyon változatos mind ár, mind programok tekintetében, mindenki talál magának kedvére valót. Nekem egyik, ha nem a kedvenc országom!
2022. jún. 5. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Törökország szekuláris állam, nem "iszlám ország". Egyáltalán nem veszélyesebb, mint Magyarország. Az árak meg az ottani 70%-os inflációnak köszönhetően kb megegyeznek az itthoniakkal
2022. jún. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!