Mely európai országokba utazhatunk szabadon, oltottsági igazolás nélkül?
Európa arról szól, hogy jó iskolába jártál. Megértetted az oltás, a maszk, mások halálának jelentőségét.
Mivel neked ez nem ment, miért nem maradsz a balatonnál, vagy nézed a mi csodálatos alföldünket?
Mindkettő épp a te szellemi képességeidhez mérhető.
Az 1-es válaszolóval ne törődj, sanyarú gyerekkora lehetett, ha ennyire nullával egyenlő az érzelmi intelligenciája.
Májustól Görögországba és Horvátországba is utazhatunk mindennemű oltási igazolás nélkül, de a repülőkön kötelező a maszkviselés.
Mondjuk a 2-s válaszadóval ne törődj, megmaradt annak a buta ostoba magyarnak, aki miatt meghalt kb 50-60.000 honfitársunk.
Európa tényleg más. Hidd el kedves. Ott a butaság nem menő.
Gyerökök!
Nehogy valaki felújjön az 1,3 válaszíró TROLLkodásaira.
Minden kérdés alá beír, nem lepődnék meg ha másik regisztrációról nem az ő kérdései lennének ezek, és saját magának ír megerősítő válaszokat.
A helyzet az,hogy szabadon lehet utazni egész európában.Sehol nem kérnek semmi, nyugodtan mehetsz ahova szeretnél.
Az első szegénykém annyira sötét, mint az éjszaka.
Az ilyenek jó, hogy beledöglenek az oltásba. Sajnos van, akiért viszont kár. :(
Olvasom a konzuli oldalon, hogy például Spanyolországba még mindig kell az oltás, csak a tesztelési kötelezettséget törölték el. Éppen oda mennék, ha ez nem így lenne, ezért is írtam ki a kérdést, hogy írjatok pár országot, de látom, hogy inkább csak a kötekedés megy.
2-esnek köszönöm.
Egyébként 71 éves vagyok, tájékozódom azért a neten, nem a Holdról jövök, nem is értem, hogy az 1-es válaszadó miért feltételezi, hogy hülye vagyok. Más az én koromban már a sírban pihen, lehet, hogy te sem élsz majd ennyit kedves 1-es, tiszteletlen, rosszindulatú idióta. 3-as úgyszintén (ha nem ugyanaz a személy vagy).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!