Oltatlanok: utaztok idén külföldre? Ha igen, hova?
Ahogy látom, az a 8-as már törölve lett, csak ugye átsorszámozódtak a kommentek.
Mondjuk én (a mostani 8-as) meg nem értem, hogy aki nem hasznosat nyomott a kommentemre, azt mi motiválta? A kérdésre válaszolok. Mi a nem hasznos abban, hogy leírom, hogy Skóciába megyek?
tök jó, mert 2 komment is törölve lett, a f.sz tudja miért, szóval én írtam, hogy megyek Olaszországba. (ill. én osztottam meg azt a vicces videót is, ami kvára szúrta egy savanyúuborka szemét).
Kedves 10-es:
Oltatlanokra / nem elfogadott vakcinával oltottakra vonatkozó szabályok:
Ha nem kapott oltást, vagy Olaszország által el nem fogadott oltási igazolvánnyal rendelkezik, beutazhat Olaszországba, amennyiben a belépést megelőző 48 órában elvégzett antigén vagy 72 órában elvégzett molekuláris (PCR) negatív teszteredményen alapuló uniós digitális Covid-igazolvánnyal rendelkezik.
Na tessék: az én 1. és 2. oltásom Szputnyik, 3.-at kaptam november elején,az Pfizer volt, de csak 1, szóval gondolom nem minősül teljes körűnek. És csak magyar igazolványom van, uniós nincs. Akkor ez alapján én sajnos nem minősülök oltottnak, tehát kell a teszt.
Éld ki magad, és pontozz le újra :)
Írtam, hogy "ha rendes oltásaid vannak". A szputnyik sajnos nem rendes. :) Hiába másolgatod ide a konzuli szolgálat oldaláról a rizsát. Kell a két nyugati, és akkor nem kell tesztezgetned.
Azért írtam, hogy RENDES OLTÁS :) Vagy adasd be a negyediket, és akkor többé nem kell tesztelgetni, hanem akkor meglesz a két nyugati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!