Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért megy valaki balatonra...

Miért megy valaki balatonra nyaralni?

Figyelt kérdés
Külföldre sokkal olcsóbban el lehet menni, és százszor jobb helyek vannak.
2022. ápr. 21. 06:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a Balaton nem drágább.Az utazás költsége is több, akármilyen fapadossal mész, az a reptérre utazással, helyi közlekedéssel drágább lesz, mint autóval a Balatonra. A szállás, étel is kb egyforma.

Másrészt én minden évben többször lemegyek hétvégére a Balatonra, egyszer 1 hétre is, egyszer 1 hétre külföldre hegyekbe, amikor itt tél van, akkor meg 2 hétre trópusi helyekre. Miért zárná ki a balatoni nyaralás azt, hogy máshova is megy valaki?

2022. ápr. 21. 23:44
 32/37 A kérdező kommentje:

29-es, ha külföldre olcsóbban el tudok utazni jobb körülmények közé, akkor nyilván azt fogom választani, nem értem mit nem értesz ezen. Akkor is oda mennék, ha drágább lenne, mivel százszor jobb helyek, mint a balaton.

30-as, de ha nem kell nekem az ócska félpanzió, azt akkor is ki kell fizetni, nem lehet simán csak a szobát kérni! Wizz air-re nem szállok fel, Austriannnal szoktam utazni Bécsből, ha Barcelonába megyek.

2022. ápr. 22. 05:36
 33/37 A kérdező kommentje:
Nem drágább a balaton? :D Dehogynem. Persze lehet, hogy talál az ember egy retkes csótányos koszfészket, ami 3000 ft/fő, de én szeretem a kultúrált körülményeket. Horvátországban tengerparton foglaltam 70 négyzetméteres apartmant július közepén 670 euroért! (1 hétre) Mutassatok már ennyiért a balatonon, de ne valami eldugott helyen valami kis csumpit.
2022. ápr. 22. 05:41
 34/37 anonim ***** válasza:
77%

Az a te magánügyed, higy ha és miért utazol. De mi nem prolizunk le, nem cikizink, de el sem alélunk a szokásaidtól.

Nem tudom, mi a célod. Szerintem megválaszoltuk már többszörösen is s kérdésedet.

2022. ápr. 22. 06:28
 35/37 anonim ***** válasza:
77%

Akkor máshogy fogalmazok.

-A Balatonon lehet olcsóbban nyaralni, mint külföldön.

-Néhány napos nyaralásra nincs értelme 2 napot utazással tölteni

-Valaki (én is) kifejezetten szereti a Balatont.

2022. ápr. 22. 06:46
 36/37 anonim ***** válasza:
53%

34: proccolni akar, önigazolásokat gyárt. Ennyi.

Így kerek az ő szép kis világa, hogy másokat lefikáz.

Vannak ilyen emberek...

2022. ápr. 22. 08:02
 37/37 anonim ***** válasza:
A szállás olcsóbb, igen. Csak hát ugye el is kell jutni Európa másik felére, az meg nem annyira olcsó, főleg szezonban. Mi egy 4 fős család vagyunk, bárhova akarok európai tengerpartra nyaralni menni repülővel, 300+ a repjegy. Balcsira lemenni kocsival 20000. Horvátországba megyünk egyébként idén, a szállás valóban olcsóbb, mint a Balatonra lett volna, de oda-vissza az út lesz min. egy százas. Szóval összességében nem olcsóbb az semmivel, sőt. Más kérdés, hofyja, a tengerpart az egy teljesen más minőség, de amúgy én a Balatont is szeretem.
2022. ápr. 30. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!