Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért megy valaki balatonra...

Miért megy valaki balatonra nyaralni?

Figyelt kérdés
Külföldre sokkal olcsóbban el lehet menni, és százszor jobb helyek vannak.
2022. ápr. 21. 06:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem azért, mert legtöbb embernek (ahogy nekem is) állandóan megvan a Balaton varázsa. Plusz nem kell 5-800kmert leutazni például horvátországba autóval.

Persze ha én balatonra megyek, mindig campingezni megyek, sátorba, ugyanis egyik legolcsóbb módja, plusz szerintem az egyik legizgalmasabb a Balatonon.

Természetesen én is imádok külföldre menni, háromszor voltam Horvátországba, egyszer Olaszországba, egyszer Görögországban.

Úgy érzem hogy igen tényleg nagyon drága lett a Balaton, de vannak eldugott helyek, ami nem drága, vagy pedig alapból megérni az árát.

2022. ápr. 21. 07:07
 2/37 anonim válasza:
78%
Szerintem mert szereti :)
2022. ápr. 21. 07:17
 3/37 A kérdező kommentje:
Amíg például Zamárdiban 250! euro egy éjszaka júliusban, addig mondjuk Barcelonában ugyanakkor 160 euro. Szerintem ez elképesztő.
2022. ápr. 21. 07:21
 4/37 anonim ***** válasza:
84%
Ez tényleg így van. Akinek nincs meg a világ összes pénze, hidd el hogy tud keresni olcsó szállást Balatonnál. Aki meg gazdag, annak meg úgyis tökmindegy.
2022. ápr. 21. 07:24
 5/37 anonim ***** válasza:
67%
Ehhez képest én eddig minden évben találtam 100 euro körüli apartmant. Nyilván itt is-ott is vannak olcsóbb, drágább helyek, dehogy a Balaton sokkal drágább az egy f.szság. Ha az lenne nem lenne versenykèpes.
2022. ápr. 21. 07:29
 6/37 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a kérdező 5 csillagos luxus szállást keres spa résszel gyönyörű panorámás kilátással saját jakuzzival az erkélyen
2022. ápr. 21. 07:31
 7/37 A kérdező kommentje:
Hatos, nem így van. Amit írtam árat, egy egyszerűbb 4 csillagos hotel ára.
2022. ápr. 21. 07:44
 8/37 A kérdező kommentje:
De 2 éve augusztusban Keszthelyen, egy full közepes család által üzemeltetett apartmanházban egy két fős szoba 130000 ft/éj volt, semmi extra felszereltsége nem volt, csak a klíma.
2022. ápr. 21. 07:46
 9/37 anonim ***** válasza:
77%

Szajnos szállodák ilyenek, ezeken ne csodalkozz. Apartmanokat érdemesebb nézni. Lehetőséges hogy jobban lerobbant, de ez sajnos ilyen.

De ajánlom neked hogy próbáld ki milyen elmenni egy kempingbe. Akár sátorral, akár mobilhazzal, vagy bérelt lakókocsival. Szerintem ennél nagyobb szállási élmény nincs a Balatonnál. (Északi parton vannak a legjobbak)

2022. ápr. 21. 07:49
 10/37 anonim ***** válasza:
23%

3: egy emberre 250 EUR...?? HOL? Vmelyik luxusszállóban?

azért ne túlozzunk már...

Jóval olcsóbban kapsz szállást még júliusban is, még az északi parton is. 50 EUR alatt.

Nem lehet a kettőt összehasonlítani.

A Balatonnak is megvan a varázsa, főleg ha valaki gyerekkorától kezdve ott nyaralt. Ettől még mehet az Alpokba is hegyet mászni, vagy Balira is...

De mi is megyünk minden évben a balatonra IS.

2022. ápr. 21. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!