Miért megy valaki balatonra nyaralni?
#12 nem azért de én 1000x mennék a Balatonra még akkor is ha milliókat kell költenek egy hét alatt mint abba a túristákkal túltömött érdektelen helyre mint Barcelona...
Tudod rengetegen visszajáró vendégek külföldről is a Balatonra, nem csak az megy aki csóró ostoba és nincs másra fantáziája, az olyanok Barcelonába meg a kanári szigetekre mennek mint te.
#11: két személyre!
A spanyol szállodád ára is két személyre szól?
"24/25 A kérdező kommentje:
Debilke! Értem, hogy neked tereped a magyar proli vircsaft."
Hehe! Te az ócóságáért mégy a világ végére nyaralni és vagyok a proli.
24-es,Zamárdiban ha egy főre kéred a szobát, akkor is ennyi az ára!!! Hívd fel őket, ezt fogják mondani neked is. És igen, Barcelonában a szoba ára két főre 160 euro/éj.
25-ös, nem az olcsóságért, hanem mert sokkal jobb körülmények vannak, mint itt a balatonnál.
26-os, nem, ott nincs félpanzió az árban, de nincs is rá szükségem mivel eljárunk enni, szeretünk minden nap, minden étkezést máshol megejteni, szóval a hotelben még a reggelit sem szoktuk kihasználni.
28.
Tőled idézek:
„Külföldre sokkal OLCSÓBBAN el lehet menni, és százszor jobb helyek vannak.”
28: akkor viszont hamis a baba...
Magyar félpanziós ellátást hasonlítasz spanyol szobaárhoz!
Plusz: gondolom, ingyér visz titeket oda a vizér... :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!