Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lehet két kézipoggyászom?

Lehet két kézipoggyászom?

Figyelt kérdés
Angliából repülök haza és sehogy nem férek bele a bőröndömbe. Van egy hátizsákom meg egy takaróm. Ezek ingyenesek. Lehet még egy? :) Akár fizetnék is...Jah és Brüsszelben átszállás...
2008. dec. 18. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor egy kicsit elkeseritelek. Bár ne legyen igazam.

Angliából jössz, ami nehéz eset. Egy kézicsomag, ez szabály nem tudsz vele mit tenni.

Jó hír: Egy nagyon nagy táska kell, amit még akkor is felengednek, ha az őrnek kell áttuszkolnia a röntgenen, mert magától nem fér át.

És a hivatalos légitársaságokról annyit, hogy a németen nagyon is foglalkoznak a sulyokkal és keményen megkérik az árát, de hogy ez a belgán, hogy megy azt nem tudom. Majd írd meg mi lett!

2008. dec. 19. 11:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hazaértem :) Szóval, volt egy 22.5kg-os bőröndöm...egy szót nem szóltak :) Volt egy hátizsákom (kézipoggyász) sztem legalább 10kg volt, (ki volt írva h egy kézipoggyász lehet és max 6kg--->megijedtem), de le se mérte. Kérdezte, hogy van-e még, mondtam, hogy nincs, csak a retikülöm és a takaróm. Ennyi ;) Brüsszelben pedig ha már ott voltam :) vettem egy nagy doboz csokit ;) Persze a duty freeben, szóval semmi gáz nem volt. Köszi mindenkinek!

Kellemes ünnepeket!

Sziasztok

2008. dec. 20. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Én wizz airrel repültem, és ott is több kézipoggyászom volt. Brüsszel felé még csak egy, hazafelé, ha jól emlékszem 3 vagy 4, hála a családtól kapott rengeteg ajándéknak ;)
2009. jan. 6. 02:40
 14/15 anonim válasza:
ha nem férsz bele a bőröndbe,akkor irány fogyni :D
2010. jún. 30. 21:21
 15/15 anonim válasza:

Hahó

Nekem is ez a gondom, kérdés hogy Laptop táska 5Kg(40X30X10)

+ kishátizsák 3Kg(40cm X 30cm X 20cm) még elmegy? félek hogy a hátizsákot soknak tartják (Egyptair-re lesz).

2010. júl. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!