Lehet két kézipoggyászom?
Akkor egy kicsit elkeseritelek. Bár ne legyen igazam.
Angliából jössz, ami nehéz eset. Egy kézicsomag, ez szabály nem tudsz vele mit tenni.
Jó hír: Egy nagyon nagy táska kell, amit még akkor is felengednek, ha az őrnek kell áttuszkolnia a röntgenen, mert magától nem fér át.
És a hivatalos légitársaságokról annyit, hogy a németen nagyon is foglalkoznak a sulyokkal és keményen megkérik az árát, de hogy ez a belgán, hogy megy azt nem tudom. Majd írd meg mi lett!
Sziasztok!
Hazaértem :) Szóval, volt egy 22.5kg-os bőröndöm...egy szót nem szóltak :) Volt egy hátizsákom (kézipoggyász) sztem legalább 10kg volt, (ki volt írva h egy kézipoggyász lehet és max 6kg--->megijedtem), de le se mérte. Kérdezte, hogy van-e még, mondtam, hogy nincs, csak a retikülöm és a takaróm. Ennyi ;) Brüsszelben pedig ha már ott voltam :) vettem egy nagy doboz csokit ;) Persze a duty freeben, szóval semmi gáz nem volt. Köszi mindenkinek!
Kellemes ünnepeket!
Sziasztok
Hahó
Nekem is ez a gondom, kérdés hogy Laptop táska 5Kg(40X30X10)
+ kishátizsák 3Kg(40cm X 30cm X 20cm) még elmegy? félek hogy a hátizsákot soknak tartják (Egyptair-re lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!