Lehet két kézipoggyászom?
Pontosan a repuloteren megmondjak neked, ha fizetsz, akkor ugyis mindegy itt a valasz, mert azt ugyis a repuloteren mondjak meg.
En ugy szoktam, hogy van egy nagyon-nagy kezitaskam, amin meg a cipzar is szinte szetreped, es abba suvickolok mindent bele, igazabol annyi ideig kell suvickolni, amig atvizsgaljak. Mert utana mar nem foglalkoznak vele.
A hatizsakod lenne a kezipoggyasz, vagy hogyan? Szerintem egy hatizsak lehet, es meg egy kezitaska nagysagu.
:) Hát nekem a hátim is elég nagy :) És be is leszek öltözve :) úgyhogy én magam is az leszek :) Egyszerűen nem férnek el a dolgaim és másik táskám sincs már amit befoghatnék :D
Köszi szépen, megnyugodtam. Én is úgy gondoltam, hogy az a retikülöm :) Még jó, h nő vagyok :) Remélem kedvesek lesznek :) Köszi mindenkinek!
Ha van még vkinek tapasztalata írjon nyugodtan :)
Ezen jót mosolyogtam :) Köszi :)
Brussel Airlines :) Szóval nem fapados. Megnyugtattatok nagyon ;) Remélem, hogy velem sem fognak cicózni ;) Köszi
Nem azért van a súlyhatár, mert a gép lezuhanna, ha 1 kilóval többet raknátok a táskába, hanem mert akik a repülőtéren pakolják a csomagokat ki-be a gépből nem mindegy, hogy 20 vagy 30 kilós bőröndöket cipelnek egész nap. Munkavédelem.
Egyébként meg simán lehet egy kézipoggyászod és egy retikülöd. A lényeg, hogy elférjen fenn a tárolóban vagy az ülés alatt a lábadnál.
De asszem a túlsúly meg úgy van, hogy ha kifizettetik, akkor plusz kilónként 5 euró. De ez változó légitársaságonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!