Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol nyaralnak a gazdagok?

Hol nyaralnak a gazdagok?

Figyelt kérdés
Olyan hírességekre gondolok, mint pl. Paul McCartney, Jackie Chan, Cristiano Ronaldo stb.

2022. márc. 20. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a tenger a mindenem. Ha gazdag lennék akkor sem a luxus felé mennék el hanem valamelyik fapados járattal utaznék ha elérhető az uticelpont úgyis. Én amúgy sem felvágos helyekre megyek nyaralni.
2022. jún. 26. 16:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es válaszoló!

Teljesen egyetértek veled!

Én sem szeretem a felvágós helyeket, mint amilyenek ezek pl. Santorini, Párizs, London, Ibiza stb.

Általában tele vannak ezek a helyek drogosokkal, melegekkel, nincs semmi csend és nyugalom és méghozzá méregdrágák is.

2022. jún. 26. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Bocsi én meleg vagyok. Santorinire, Ibiza nekem nagyon drága és az ottlét is az. Nyáron London meg Párizs mint városnézés nálam nem opció. Én nyáron tengerezni szeretek. Barcelona is tömött viszont Sitgeshez közel van ami meleggekel van tele. Az egy szép hely. Olaszországon belül Délen vannak szép strandok.
2022. jún. 26. 19:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi ne haragudj, nem tudtam.
2022. jún. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!