Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Magyarországon a gazdagok hol...

Magyarországon a gazdagok hol nyaralnak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Minden városnak vannak gazdagabb részei, és ott laknak. A leghíresebb közülük a Rózsadomb.
2014. jún. 28. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
A gazdagok nem Magyarországon nyaralnak.
2014. jún. 28. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Mikozben a gazdag magyarok valoszinuleg tenyleg nem Magyarorszagon nyaralnak, Budapestet sokan erdemesnek tartjak megnezni. Most mar van rendes etterem (sot most mar egesz sok van, egeszen le vagyok dobbenve, 18 etteremnek van 13 vagy tobb piros sapkaja, es harom 17 sapkas van koztuk, persze Becsben van egy 18 es egy 19 is, de azert mar Pest is alakul ) es rendes szalloda is (foleg a Gresham es a Corinthia, ez utobbi egeszen komoly dolgokat alkot ujabban, az ESPA-val leptek szovetsegre par honapja peldaul).
2014. jún. 28. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Magyar vagyok, nem Magyarországon élek. Nyaralni csak külföldre megyek, de egyébként Pestet is nagyon kedveljük a barátaimmal.
2014. jún. 29. 08:45
 5/7 anonim válasza:
Magyarországon? Sehol. Nem tartom magam gazdagnak de még én se tenném bele a lábam a Balatonba pl. Nemhogy aki igazán gazdag. Esetleg lehet h van itt-ott nyaralója a gazdag embereknek oda elmennek alkalmanként hétvégére, vagy wellness hétvége, de ez nem nyaralas csak alap hétvégi program
2014. júl. 3. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagyon gazdag, de az előző hozzászólókkal ellentétben, van aki szereti ezt az országot. Van nagyon sok gyönyörű luxusszálló Magyarországon, amit nem akárki engedhet meg magának, én pl. voltam már a Szalajka liget Hotelben, 50 fölött volt egy éjszaka ahogy emlékszem. Persze, aki megteheti, nem csak Magyarországra jár nyaralni (Mallorcát pl. imádom), de vannak olyan helyek, amik felkapottak itthon is. Szinte minden fürdővárosban vannak olyan szállások, amiket nem a középosztálynak céloznak.

A Balaton sem rossz hely egyébként, 1-2 csilli-villi vitorlás sem a pórnépé, bár oda egyre kevesebben mennek.

Lehet, szeretem a giccset, de a shiraz hotel lesz a következő, amit megnézek magamnak.

Az én környezetemben mennek még a különböző lovas helyek.

2014. júl. 5. 07:28
 7/7 anonim válasza:
100%
Én sem tartom magam gazdagnak, de ha az is lennék ugyanúgy nyaralnék mint mostanság. Túraútvonal kinéz, hátizsák sátor összepakol, telefon kikapcs, GPS bekapcs és 1 hétig nem nagyon akarok embereket látni. Max annyi, hogy 1-2 országal arrébb nézném ki az útvonalat. Amúgy a tehetősek is úgyan úgy nyaralnak mint bárki más. Annyi különbséggel, hogy egy csóró nem tudja kiélni a csillogás és az esztelen fényűzés utáni vágyát addig egy módosabb ember már igen. Ezért is épülnek fedett sípályák a sivatagban! :-)
2014. júl. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!