Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha kinyomtatom az eu-s digitál...

Ha kinyomtatom az eu-s digitális covid igazolványomat, mekkora méretben érdemes, számít-e leolvasásnál, hogy mekkora a qr kód?

Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
A/4 papír szerintem a legegyszerűbb. Nekem nem volt gondom vele, simán leolvasták.
2022. márc. 12. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Én tavaly utaztam kétszer, így az a4-es nyomtatott papírral, de akkor autóval mentünk át a határon, adtam az útlevéllel együtt, csak megnézték, de a kódot nem olvasták le róla külön. Viszont még indulás előtt próbáltuk a telefonos alkalmazásban lévő qr kód olvasóval leolvasni, és csak valami hosszú számokból és betükből álló sor jött ki. Most azért kérdezem, hogy lehet túl nagy így az a4-es lapon nyomtatva, azért nem tudta leolvasni? Két hét múlva utazunk, de most repülővel, mi van, ha most le akarják olvasni a qr kódot, de nem sikerül? Telefonunkban is benne vagy ugye az eeszt alkalmazásban, de ott meg akkor végig kell mutogassam a 3 oltásomat, hogy lássák mindhárom eu-s oltás volt?
2022. márc. 12. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 3 napot voltam Tallinnban ez alatt kb. 15x olvasták le (rendezvényre mentem, mindig kérték, plusz a reptéren is, illetve a szállodában is). Egyszer sem volt gond.
2022. márc. 12. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És te is a4-esre nyomtattad? Láttad esetleg, mit írt ki mikor leolvasták? Valami speciális qr kód olvasóval olvasták le? Azon is gondolkodtam, hogy lehet hogy ez a qr kód leolvasó applikáció rossz, és csak azért nem tudja leolvasni.
2022. márc. 12. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen A/4 re. Begyűrtem a táskámba, a végén már elég gázul nézett ki, de mindig működött. Nem láttam mit írt ki 🙁
2022. márc. 12. 16:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Akkor marad az a4-es, ha nem tudja leolvasni akkor meg mutogatom telefonon. Csak elhiszik, hogy be vagyok oltva. :D
2022. márc. 12. 16:39
 7/8 D. Brasco ***** válasza:
Igazabolsenkit nem erdekel hogy kinyomtatod-e es hofy mekkoraban.Ha a telefonon megmutatod bőven elég
2022. márc. 13. 06:43
 8/8 anonim válasza:
Nekem már elég ramaty állapotban volt legutóbb mikor használnom kelett (a tárcámban tartottam😅) de még úgy is be tudták olvasni.Sima A4-es formátumba nyomtasd,de amúgy az legbiztosabb ha lemented a telefonodra is.
2022. márc. 13. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!