Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elhagynátok Magyarországot...

Elhagynátok Magyarországot egy külföldi életért?

Figyelt kérdés

Végzettségtől függetlenül, megtanúlnátok egy új nyelvet hátrahagyva a megszokott nyugis otthonotokat azért, hogy jobb jövő reményében máshol jobb körülmények között éljetek és ott telepedjetek le vagy inkább itthon úgy ahogy de legalább mégis a saját nyelveteket beszélnétek, nyugodtabb körülmények között lennétek?

Én sokszor gondolkodtam rajta, de rossz érzés lenne nem a magyart használni többé, bár lehet csak nekem ennyire nehéz, kíváncsi vagyok mindkét véleményre, indokoljátok is meg rendesen, hogy mit miért, olyan is érdekel aki kiment külföldre, hogy pozitív lépés volt számára vagy megbánta. Osszátok meg a tapasztalataitokat.:)

2022. márc. 3. 21:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%
Egy ideje már külföldön élek, sokkal magasabb színvonalon mint előtte Magyarországon. Nem bántam meg. Nyelvet tanulni is jó móka.
2022. márc. 4. 20:04
 22/23 anonim ***** válasza:
44%
Engem Magyarorszag hagyot el.
2022. márc. 5. 13:11
 23/23 Bferike válasza:
100%

Simán, csak a gyerekeim kötnek ide, de identitas szempontjából nem érzem magam már egy ideje magyarnak.

Elcseréltek.

2022. aug. 7. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!