Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, ha egyedül...

Mit csinálsz, ha egyedül érzed magad egy solo utazáson?

Figyelt kérdés
Sajnos a való életben is magányos vagyok.

2022. márc. 3. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Pont ezért megyek egyedül, hogy egyedül is legyek és élvezzem a saját magam társaságát.

Várost nézni, beülni egy kávéra, művelődnék a saját tempómban és örülnék annak, hogy senki miatt nem kell rohannom.

Mondjuk ehhez az is kell, hogy merj magaddal egyedül lenni. Ha társfüggő lennék biztos rosszul érzem magam.

2022. márc. 3. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen korosztály vagy? Mi az érdeklődési köröd?
2022. márc. 3. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer utaztam egyedül, mert így alakult. Egyik este felhívtam a legjobb barátomat. Illetve Tinderen beszélgettem srácokkal.
2022. márc. 3. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Én gyakran utazom egyedül, és nem szokott zavarni, hogy nincs velem senki :) Olyan helyekre megyek és olyan programokat szervezek, amik lekötnek, elfoglaják a gondolataimat, amiket élvezek. Így eszembe sem jut amiatt búslakodni, hogy egyedül vagyok. Ha viszont bármi miatt mégis szólni akarok valakihez, akkor akárkivel szóba lehet elegyedni (már ha beszélsz nyelveket). Beszélgettem már a szállodák személyzetén kívül bolti eladókon és piaci kofákon át a mellettem szintén ugyanazt a látnivalót csodáló turistáig sok emberrel, de a legcukibb egy idős néni volt a villamoson, aki hosszasan ecsetelte, miért jó, hogy átadtam neki a helyet. :D Legtöbbször ők szólítottak meg, de ebből is az a tanulság, hogy a legtöbb ember nyitott a kommunikációra.
2022. márc. 3. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
E. T. Hazatelefonál!
2022. márc. 4. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!