Mit csinálsz ha egyedül vagy és rossz kedved van? Mi az a dolog, ami azonnal feldob0 ?
Zenét hallgatok, videót nézek, vagy Red Alert 2-vel játszok
"Kirov reporting..."
Nekem 0-24 ez van sajnos, habár nem is tudom "feldobni" magam, de a zene nekem is beválik pár percre. Most például a "Fekete Vipera" című régi sorozatot nézem. Habár jobb lenne egy lány társasága, de hát a legtöbb ugyan olyan snapchates magamutogató izé', én meg különc vagyok, szóval marad a zene és a sorozat :C
Neked van valami?
Warcraft 2 nem akar menni Windows 10 alatt :'( A Red Alert 2 is csak rengeteg pöcörőzés, vacakolás után volt hajlandó elindulni.
Na mindegy! Red Alert 2-höz van pályaszerkesztő is, összehozhatom a magam helyszíneit, tök jó :) épp nemrég fejeztem be a legeslegújabb pályámat, amiben a saját településemet modelleztem meg, aránylag jól: "Battle of Szigetszépe"
Süti vagy valami édesség majszolása!
Mint ma. :) nekem ez segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!