Megyünk egy 3 napos osztálykirándulásra, és nekünk kell csinálni a kaját. Milyen egyszerűen elkészíthető ételeket tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Milyen egyszerű ételeket ismertek, amiket egy 16 éves gond nélkül meg tud csinálni max másfél óra alatt, és kevés alapanyag kell hozzá?2022. febr. 28. 13:41
31/49 anonim válasza:
Milyent nem ehettek? Mondj olyant, amit igen?
Alapanyaggal van bajod? Melyek azok, amelyek nem jöhetnek szóba?
32/49 A kérdező kommentje:
31 1 laktózérzékeny, egy glutén érzékeny, és egy pedig a mogyoróra és dióra, a többiek vegán étrendet követnek, van olyan aki betegség miatt.
2022. márc. 1. 11:12
33/49 anonim válasza:
akkor mindenki intezze el maganak a kajat, ha ennyire problemasak vagytok
34/49 anonim válasza:
Az általam felsoroltakban nincs glutén, kivéve a tésztát. De abból is lehet venni gluténmenteset. Tej sincs egyikben sem. Mogyorós lecsót én még nem láttam.
35/49 anonim válasza:
Kezd trollkodás szaga lenni ennek a kajának.
A kérdés leírásában nem szerepel, hogy speciális étrendet igényelnek a társaid, és azt sem írod, miket kell kerülni.
36/49 A kérdező kommentje:
35 külön írtam, de le van írva, hogy mi a bajuk. Az, hogy te mit hiszel, különösoéppen nem érdekel.
2022. márc. 1. 11:35
37/49 anonim válasza:
De tegnap este még azt mondtad, hogy a problémásak külön főznek maguknak....
38/49 anonim válasza:
Mutasd már meg nekem a zöld részben, hol van felsorolva mindaz, amit a 32.-ben írsz!
39/49 A kérdező kommentje:
38 a legelső válaszok között 🙂
2022. márc. 1. 12:06
40/49 A kérdező kommentje:
37 igen, külön főznénk magunknak, de nincs ötletünk, hogy mi az, amit mind ehetnénk, mert nem akarunk annyi féle kaját csinálni, ahányan vagyunk.
2022. márc. 1. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!