Megyünk egy 3 napos osztálykirándulásra, és nekünk kell csinálni a kaját. Milyen egyszerűen elkészíthető ételeket tudnátok mondani?
"4/10 A kérdező kommentje:
3 lehet igényelni, de az osztályból sokan nem akarnak, mert nem eszik meg azt a féle kaját, amit ott adnak."
HOL???
Mármint... nem esznek egy kifőzdében, de megennék azt, amit pár 16 éves osztálytársuk kotyvaszt?
#11: Na igen, jogos a visszakérdezés. :-)
Én is csodálkozom....
16: hát akkor a javasolt paprikáskrumpli + másnap bolognai megvan.
Harmadik nap este meg már jöttök haza. :)
14.-re, a kérdezőnek.
1.: Aki allergiás, az vigyen magának kaját, elcsomagolva!
2.: Vega...rossz hírem van. SOK állati eredetűt fog enni, mert a legtöbb helyen nincs vega kaja, sereg, sitt, kistelepülés étterme, kifőzde,...
3.: Miért ne lehetne szidni a sulidat? Ha én ott tanár lennék, nyíltan közölném, hogy aki nem akar zabálni, az vagy hoz magának kaját, vagy ráb@Xott.
19
1 igen, de ha akikkel egy házban van, csinálnának valami finomat, ő is enne.
2 éppen ezért tettem fel a kérdést, hogy milyen kaját lehetne csinálni, amit ők is meg tudnak enni.
3 nem, nem lehet szidni csak úgy valamit, amiről fogalmad nincs. Csak annyit tudsz, hogy nem kötelezzük egymást arra, hogy olyat egyén, amit ndm tud rendesen megemészteni, ezáltal baja legyen belőle. De igazad van, természetesen. Igazi minta tanár lennél ezzel a hozzáállással. Jah, bocs, nem, nem lennél az. Egy egészen kicsit se. Ha már egyszer tudunk alapanyagokat beszerezni, és a sztereotípiákkal ellentétben nem gyújtjuk fel a házat egy egy főzési kísérlettel, illetve még a kísérő tanárok is megengedik, hogy főzzünk, akkor ki vagy te, hjgy ezt megmond? Még egy normális kérdésre se tudsz válaszolni. Áldom az eget, hogy az utolsó mondatod első fele feltételes módban van.
További szép estét. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!