Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elérhető taxis cég éjfél...

Elérhető taxis cég éjfél körül a reptérről Budára?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam, ha van egyáltalán?
2022. febr. 24. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
HA felszállnál akár a 100-as, akár a 200-as buszra, (tudom, sokaknak derogál), sokkal könnyebb helyzetben lennél. Pedig éjfél körül rendesen járnak. ÉS igen, rengeteg ember használja őket.
2022. febr. 25. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Dehogy konnyebb, csak olcsobb.
2022. febr. 25. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen felesleges külsős cég (City vagy bármelyik másik) hívásával szarakodni és pluszban várni rájuk 15 percet.

Nem tudom, hogy a korábbi kommentelők rossz tapasztalatai a Főtaxival miben merültek ki, de én vagy 30-szor használtam őket és mindig korrektek voltak, lehúzás sem volt, a reális 7-9 között fizettem mindig.

Még a taxiscégeken belül is van egy íratlan hierarchia és a Főtaxi csak a normális sofőröket engedi a reptérre.

Ja, és mivel a kérdező láthatóan nem tudja: a reptér hivatalos taxicége a Főtaxi, ők vannak jelen. Ha kisétálsz az épületből, lesz egy taxira váróknak fenntartott sor, oda kell beállni.

2022. febr. 27. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Bolt
2022. febr. 27. 02:37
 15/15 qkker1 ***** válasza:

"Még a taxiscégeken belül is van egy íratlan hierarchia és a Főtaxi csak a normális sofőröket engedi a reptérre."

Bárkit felvesznek, és nem szűrik, hogy ki hova mehet.

Citynél jégveréses kocsival nem kapott a barátom se repteret, se szállodákat.

2022. febr. 27. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!