Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országba nem mennétek...

Melyik országba nem mennétek el még turistáskodni sem?

Figyelt kérdés

Fekete Afrika országait leszámítva.

Hol éreznétek veszélyben magatokat?

2022. febr. 8. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%
Japánt és Dél-Koreát leszámítva egész Ázsia felejtős, Afrika kilőve, amerikai kontinens USA-t és Kanadát leszámítva ugrott, Ausztrália és Új-Zéland jöhet.
2022. febr. 9. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
A válaszok alapján akarod megfogalmazni az agyas kérdéseidet a jövőben? :-DDD Ilyen "érdemes-e Etiópiába utazni" és hasonlók.... :))
2022. febr. 9. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:
15%

Nem érdekel:

Észak-Korea (be lehet utazni, de a helyi rezsimet támogatod a látszatturizmussal), Laosz, Afganisztán, Pakisztán, Nauru, Haiti, Guyana, Tunézia

Fejlettebb helyek, amik számomra érdektelenek: Szingapúr, Monaco, San Marino, Helsinki, az USA prériállamai közül mind

2022. febr. 9. 12:34
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Hu, itt csak olyanok valaszolnak akik mg eletukben nem tettek ki a labukat az orszagbol?

Pakisztan abszolut biztonsagos kivete a voot FATA teruletei.

Szeretnenk ha ez az orszag olyan nyomorusasos lenne mint Kolumbia

Guatemala K Amerika legszebb orszaga

Laosz-ban meg a fovaros is elheto hely, a videk meg gyonyoru

Kina az egyik legerdemesebb es legvaltozatosabb orszag

Ahova en semmi penzert nem mennek, osszes europai orszag, Ausztralia, Uj Zeland, USA, Kanada, Del Korea es Izrael, valoszinuleg Japanba sem

2022. febr. 9. 12:47
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyjából azokat írtátok, amiket én is írtam volna.

14: Csak a kérdés arra irányult, hogy hol nem éreznék a válaszolók biztonságban magukat.

2022. febr. 9. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
a hova mennek el lista rovidebb lenne nalam :D Del-Korea, Mongolia, Uj-Zeland, Kanada, Guadeloupe, Europan belul barhova (kiveve Belarusz, illetve Torokorszag es Oroszorszag nekem nem Europa)
2022. febr. 9. 13:09
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
A 8-as válaszoló vagyok. Amúgy nem gondoltam volna, hogy még egy utazási topikban is ennyire konzervatív vélemények lesznek. Felsoroltatok egy csomó tök biztonságos helyet, sokak meg csak oda utaznának, ahol az egy főre jutó GDP legalább háromszorosa a magyarnak. Persze abszolút jogotok van ehhez, csak elég fura számomra, 95 országban jártam eddig, a top10-ben talán 1 gazdag hely ha lenne, a fejlődő országok végtelenszer érdekesebbek. Ami gazdag az globalizált.
2022. febr. 9. 14:58
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Pontosan ahogy a17.-irja.
2022. febr. 9. 15:05
 19/20 anonim ***** válasza:
45%
en meg azt nem gondoltam volna hogy le kell pontozni azt aki nem akar fejlodo orszagba menni turistanak
2022. febr. 9. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
@19 Valami nagytehetségű mindenkit lepontozott, engem aztán nem zavar, virágozzék száz virág.
2022. febr. 9. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!