Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten hol érdemest...

Budapesten hol érdemest szállást foglalni, ha turistáskodni szeretnénk?

Figyelt kérdés

Tehát felmegyünk 1 hétvégére Budapestre, leraknánk a szálláson a kocsit és tömegközlekedéssel mennénk megnézni, amit csak tudunk.

Vajdahunyad vára, Szent István bazilika, Halászbástya, Gellért-hegy, Margit-sziget, Citadella, Állatkert, egyenlőre ezeket írtam ki.

Hol ajánlanátok szállást? Nem ismerem a kerületeket sajnos, meg hogy melyik jó, melyik nem, a lényeg, hogy a tömegközlekedés onnan jó legyen

2021. júl. 1. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Belvárosban keressetek, nem tudom, most milyen árak vannak pl. airBnB-s lakások esetén...

V-VI-VII. kerület - de persze vannak ezeknek is jobb és kevésbé jó részei...

Esetleg a XI. kerület (Budán) belső, Dunához közeli részei is szóba jöhetnek.

De nézz rá a térképre, látni fogod, hogy mi hol van....

2021. júl. 1. 21:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt látom, csak azt nem tudom, hog, melyik kerület/utca milyen biztonságilag, esetleg ha este érünk vissza a szállásra
2021. júl. 1. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnotok, azért nem Chicago még a VII-VIII. kerület sem... :)

Ami meg gázos környék, ott valszeg úgysem lesznek panziók, hotelek...

2021. júl. 1. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
4%

Budapesten a közbiztonság miatt aggódni? :D Akkor talán ne a Népszínház meg úgy általában a Blahától kifelé eső területeket lőjjétek be és örüljetek.

Én amúgy biztos valami aranyos, karakteres Airbnb-t foglalnék szálloda helyett. Az árak mindkettőnél estek, de az Airbnb-n jobban.

Ha egy környékre kellene rábökni, akkor a Palotanegyedet mondanám (Nemzeti Múzeum környéke) vagy a Lipóciát (Pozsonyi út, Szent István park). Ideális esetben valami történelmi, gyönyörű épületben.

2021. júl. 1. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4: igen, ezek jó környékek! Szerintem egyébként a VI. kerületben az Andrássy út és mellékutcái, ill. vele párhuzamos utcák is jók lehetnek.
2021. júl. 1. 21:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) szállás az igazából ár szempontjából mindegy, ha lehet esetleg szép kártyával fizetni, az direkt erre a célra van. Inkább legyen jó helyen és legyen drágább
2021. júl. 1. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg előtted a világ (budapesti része), minden hotel kong az ürességtől.

Mivel a SZÉP-kártyának is van felső kerete, így gondolom nem a Four Seasons a cél, szóval a 3-4-csillagos kategóriában tudom szívesen ajánlani a Hotel Moments, Casati, Cortile trió bármelyikét.

2021. júl. 1. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Legyen közel metró, és akkor mindenhova gyorsan el tudsz érni, de vedd figyelembe, hogy a 3-as offos, felújítas alatt van.
2021. júl. 1. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
8: nem kell annyira offolni.... A pótlóbuszok kb. gyorsabban mennek, mint a metró, meg ugye nem kell mozgólépcsőzni... :)
2021. júl. 1. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az irodánktól nem messze van ez a hotel,

[link]

Random júliusi dátumra rákeresve 20e ft-ot írt ki két főnek egy éjszakára, kétágyas szoba. Egyáltalán nem tűnik soknak, ahhoz képest, hogy négycsillagos...

Közel a körúthoz, 4-es 6-os villamos kb. hárompercenként jár, a 3as metró sincs messze...

2021. júl. 1. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!