Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országba nem mennétek...

Melyik országba nem mennétek el még turistáskodni sem?

Figyelt kérdés

Fekete Afrika országait leszámítva.

Hol éreznétek veszélyben magatokat?

2022. febr. 8. 21:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Afganisztán

Pakisztán

Észak-Korea

Irak

2022. febr. 8. 21:47
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

Közel-Kelet, Közép-Ázsia (kivéve Irán)

Közép-Amerika nyomorúságos országai (Venezuela, Kolumbia, Guatemala stb)

2022. febr. 8. 22:08
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Közel-Kelet országai, azok sohasem vonzottak, ahogy Izrael és Egyiptom sem. Ezek a "népek" valahogy megragadtak a kőkorszaknál.
2022. febr. 8. 22:50
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Izrael, Algéria,Szomália, Kína
2022. febr. 8. 23:51
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

Afganisztán, Pakisztán, Irak, Venezuela--> veszélyes és nem érdekel különösebben.

Szomália és Nigéria --> érdekel, de számomra nagy a biztonsági kockázat.

Észak-Korea --> tévhit, hogy a turisták számára olyan veszélyes lenne. Persze az, hogy megszakad a kapcsolatod a külvilággal már önmagában nyomasztó. Viszont ha betartod a létező összes szabályt - tekintve, hogy csoporttal mész - olyan nagy baj sem fog érni.

Málta --> (most le leszek pontozva) én úgy untam, hogy soha többet nem mennék vissza.

Bukarest, Brassó --> közbiztonságilag voltam sokkal rosszabb helyen is, viszont nem éreztem jól magam, sok volt a rosszarcú es koszos, mocskos, undormány városok.

2022. febr. 9. 00:37
 6/20 anonim ***** válasza:
63%
Oroszország.
2022. febr. 9. 07:37
 7/20 anonim válasza:
76%
Nőként Indiába nem mennék el.
2022. febr. 9. 07:56
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Jelenleg gyakorlatilag egyedül Afganisztán az az ország, ahol tényleg nagyon komoly a veszély. Caracasnak vannak durva negyedei, de a vidéki Venezuela annyira nem gáz. Szomália nyilván életveszély, viszont elég könnyen szervezhető pár napnyi, többé-kevésbé biztonságos, testőrös Mogadishu. Szíria kisebb részén vannak még gondok, de csomó helyre már lehet akár buszozni is Libanonból.

Bárhova mennék, elég jól bírom a gyűrődést, Fekete-Afrikában is voltam itt-ott, a teljesen őrült nagyvárosokat leszámítva nem feltétlenül durva, azok is inkább csak frusztrálóak, például a dakari forgalom őrjítő, de Szenegált meg nagyon is érdemes megnézni.

Összefoglalva. Jelenleg Afganisztánon kívül csak Balucsisztánt meg Pakisztán törzsi területeit hagynám ki, minden más jöhet, csak győzném pénzzel.

2022. febr. 9. 08:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Terroristák által uralt területek és nagyon rossz közbiztonságú latin-amerikai országok egyértelműen. De hogy valami újat is mondjak, Európán belül Moldova az egyetlen ország, ami egyáltalán nem érdekel turisztikailag.
2022. febr. 9. 08:45
 10/20 anonim ***** válasza:
22%

5-ös vagyok.

Sejtettem, hogy így lesz, viszont elárulnátok mi nem tetszett a válaszomban? A 6-os Oroszországot írta, mert ő oda nem menne, ez annyira nem elfogadható vélemény, hogy egyből nyomnki kell a pirosat? A 7-es és 8-as jelenlegi 38%-át meg magam sem értem, hiszen teljesen valid válaszokat adtak, még ha nem is mindenben értünk egyet. Most olyanok pontoznak, akik max. Bécsig jutottak vonattal és életükben nem jártak magas kockázati helyen, vagy olyanok, akik csak akarnak, de inkább Pusztaharkányfelsőről nyomják a pontozást?

2022. febr. 9. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!