Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szokott-e valaki valamilyen...

Szokott-e valaki valamilyen kenyér félét sütni vadkempingezés alatt?

Figyelt kérdés
Legyen az lángos, zsemle, cipó, langalló, tortilla, kifli, pita stb.? Ha igen, akkor már otthon összekevered a hozzávalókat, és úgy viszed ki a kempingezési helyre, vagy a helyszínen kevered gyorsan össze a hozzávalókat, és állsz neki sütni? Van-e valamilyen bevált recepted, sütési módod, amit szívesen közkinccsé tennél, és ajánlanál, akár részben, akár egészben.

2022. febr. 5. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy céges rendezvényen, elmentünk tópartra túrázni. Valaki hozott bukta-tésztát azt raktuk rá a nyársra. Otthon megcsinálta, berakta egy dagasztó tálba. Szerintem borzalmas, vagy valamit nem jól csináltunk, mert kívül odaégett belül meg nyers volt.
2022. febr. 5. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Nem, vadkempingezés alatt nem csinálsz ilyesmit.
2022. febr. 5. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Flatbreadet szoktunk. Ott keverjük össze.
2022. febr. 5. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez a Flatbread magyarul micsoda?
2022. febr. 5. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Flatbread élesztő nélküli lepénykenyér.

Mi próbáltunk már mindent csinálni szabad tűztől a kempingrezsóig. A flatbread amúgy jó, mi csináltunk már ilyen hamis kenyérlángosszerűséget, de nem mindig sikerült jól őszintén megmondva. Én akkor már inkább kenyeret pirítok magamnak a tűznél, azt viszont imádom.

2022. febr. 6. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!