Vadkempingezéshez érdemes kemping kályhát venni? Ha igen, milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 14:11
1/5 anonim válasza:
Inkább valami gázfőzőt vennék, akkor nem kell szórakozni a fával. Teát, levest azal is tudsz főzni.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Én a benzines főzőt preferálom. Ahhoz mindig könnyű beszerezni a tüzelőanyagot, benzinkút mindenhol van. A konzervgázt túra közben a kisebb falvakban szinte lehetetlen beszerezni.
A másik előnye a gázossal szemben, hogy a főzőfej alacsonyan van, nem a palack tetején 25 cm magasan. Sokkal stabilabb ez a megoldás.
Nekem egy Primus gyártmányú van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
4/5 anonim válasza:
Most kalyharol mint futoberendezesrol van szo, vagy kempingfozorol? Nekem a kerdes a futesrol szol, a valaszok pedig az etelekrol. Nem ertem igazan :)
Futeshez hasznalhatsz kalykat, de inkabb rakj tabortuzet es vigyel magaddal megfelelo halozsakot :)
Fozeshez eleg egy tok egyszeru gazkeszulek (es tabori kaja) [link]
5/5 anonim válasza:
A kemping kályha is a főzéshez van. Miért, mit fűtene, a sátrat, hogy leégjen? Nem is szabad sátor közelébe vinni a kályhát. Melegedni valóban a tábortűz a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!