Egy nyaralásból lehet kiköltözés? Valakinek sikerült itt?
Mi az, hogy "nem megy az ember haza" Europán belül??
Nincsenek áthidalhatatlan távolságok és csak "filléres" költségei vannak egy hazarepülésnek.
Az nem az USA. Itt szabadon jöhetsz mehetsz.
Imádom a tengerpartokat, ezért amikor tudtam vettem is egy kis lakást a parton.
Amúgy rengeteg magyarnak van kint ingatlanja, vagyis nem egy elérhetetlen álom.
Én így jártam nyaralni minden évben, hogy azokat az országokat kerestem fel, amik nagyon tetszenek.Aztán egyszer megérkeztem Finnországba.Akkor tudtam hogy megtaláltam azt amit kerestem.Otthon volt egy kisebb vállalkozásom, eladtam, itt vettem egy kertes házat egy vidéki kisvárosban Oulu környékén.
A levegő hihetetlenül tiszta, gyönyörű kirándulóhelyek, rengeteg tó, Rovaniemi a közelben ahova télen annyira turista jön a télapót megnézni, hogy mozdulni sem lehet.
Pontosabb magyarázatot kell adnom.
Sokszor visznek el közeli ismerősök nyaralni, mivel segítek nekik. Régi családi barátok.
Ezek szerint tényleg ennyire könnyű a dolog. Nekik fogok szólni ezzel kapcsolatban.
A gond nem az, hogy ott tudsz-e maradni, hanem az, hogy ott miből élsz meg, illetve hol fogsz lakni.
Az ismerősök ugyanis ha nyaralni hívnak, vagy kisebb munkákban segíteni, az nem jelenti azt, hogy végle "meg akarnak tartani"
5-ös!
Irigyellek.
Oda én is kitelepülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!