Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc országod?

Melyik a kedvenc országod?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 15:27
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
84%

Montenegróóó!!!!!!!!!

....egyelőre:D....

2010. szept. 14. 19:37
 32/39 anonim ***** válasza:
98%
Magyarország. :)
2010. szept. 16. 07:04
 33/39 anonim válasza:
64%
Japán
2010. szept. 16. 11:28
 34/39 anonim válasza:
96%
Szeretem a mi kis hazánkat is:-), emellett Anglia
2010. szept. 22. 16:20
 35/39 anonim válasza:
84%
Szerelmes vagyok Thaiföld-be
2010. okt. 13. 16:11
 36/39 anonim ***** válasza:
mexico.;)
2011. márc. 9. 20:19
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

1. Finnország. Imádom mert hideg, havas, vannak szép tájai, hegyei, sok szauna és ami a legjobb hogy a legtisztább ország és nyáron éjfélekig világos van de télen hamar sötétedik, ezt is imádom benne. Nekem való. És arról is beszélnek hogy valami nyelvrokonság van közöttünk:).

2. Ausztrália. Szép hely kevés ember ahoz képest hogy nagy az ország és kenguru, koala szép tájak nem is annyira meleg de nem is hideg szóval időjárásra is elég jó lehetne mondjuk kicsit hidegebb de ez így jó. El van különülve az összes háborús, környezetszennyező országtól jó messze. Egy külön világ. Szép tengerek. Szimpatikusak is sportba meg ugye angolul beszélnek. Tök jó ország.

3. Görögország. Gyönyörű ország, nagyon szeretem. Van mitológiája történetei, spárta nagyon jó.

4. Svájc. Finom csokik, kellően hűvös időjárás, gyönyörű hegyek, jó adózás és az egyik leggazdagabb ország. Itt vagy Finnországba vagy Ausztráliába nagyon jó lehet élni. Görögország inkább nyaralásra tökéletes.

5. Ausztria. Közel van szép hegyek, hangulatos és persze a sörök.

6. Németország. Imádom a német foci csapatokat és vállogatottat. Sok finom sör. És van bennem is német vér kicsi (kb. 20%) és a nagynénimék kint élnek. Szép hegyek, fekete erdő meg Fekete-tenger nagyon szép. És nagy is. Csak ne lenne ennyi ember benne. De a nyelvük nagyon tetszik.

Magyarországot persze szeretem mert a hazám de koszos, szemetes, csúnya épületek amikről már lóg a vakolat, nem szeretem azt hogy csak mi beszéljük ezt a nyelvet, szegény, tele rossz törvényekkel, vezetőkkel (mind az ország mind az autó vezetői:).) és rendőrökkel. Persze ez a hazám de így utálom.

2011. júl. 3. 15:11
 38/39 anonim ***** válasza:
Ja kihagytam ÚJ zélandot az a 5. lenne Japán meg a 8.
2011. júl. 3. 15:52
 39/39 anonim válasza:
100%

Japán. Hogy miért? Mert összetartó, szorgalmas nép, az ország tiszta és változatos, ha akarsz, síelhetsz Hokkaidón, ha akarsz, élvezheted a trópusi napsütést Okinawán. Azon kívül tetszik a kultúrájuk, az építészetük, az ételeik, a történelmük... Az egyetlen dolog, amit nem bírok Japánban az az anime (bocsi, ha valakit megbántottam).

Japán után a sorend: Korea, Tajvan, Németország, Csehország.

2011. júl. 27. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!