Melyik a kedvenc országod?
Figyelt kérdés
És miért?2011. szept. 14. 17:49
1/23 anonim válasza:
Izland!Tetszik a nyelv és a sziget gyönyörű:)Lehet még mondani?(sok van):D
2/23 anonim válasza:
Magyarország. Igaz, hogy nem a jólét, nem a felhőtlen boldogság, és nem a lehetőségek országa; de ide születtem, itt éltem, élek, és élni fogok, ez a hazám.
3/23 habibi válasza:
hm... szeretem az arab országokat, van egy favoritom, de azt nem szeretném leírni, elsősorban a párom és családja , barátaim miatt szeretem ,a nyelvet is beszélem és tetszik is.
4/23 anonim válasza:
Talán Kanada. Nagyon tetszenek a vadregényes tájak, erdőkkel, hegyekkel, folyókkal, lehetőleg minél messzebb a civilizációtól.
Alaszka is bejövős a fentebb leírt okok miatt, bár az nem önálló ország.
5/23 anonim válasza:
Spanyolország. Hogy miért? Talán azért, mert szeretem a spanyol nyelvet. ¡Buenos noches!
7/23 anonim válasza:
Magyarország, ugyanabból az okból, mint a másodiknak.
8/23 anonim válasza:
Finnország , konkrét okot nem is tudok mondani de most költözök oda és a barátnõm finn.
9/23 anonim válasza:
Finnorszag, en is most koltozok oda, a volegenyem finn.:)
10/23 anonim válasza:
Amerika. Egyszerűen elvarázsol az élet a táj a színvonal. Ott a postás a küszöbre rakja le a csomagot és az természetes. Nem nyúlják le. A rendőröknek tekintélyük van stb. Csodás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!