Melyik pártra szavaznál, mi a nemed, hány éves vagy, melyik a kedvenc ételed, és melyik a két kedvenc országod, és milyen zenét szeretsz?
Ember, most tartanak a választások, és az első fordulón túl vagyunk!
Majd nyáron vagy ősszel kérdezd meg.
Nem is lesznek Fideszesek, mert akkorára kiderűl hogy mit is akarnak.
Helló Kubatov Gábor!
Személyi számot, címet, adószámot is írhatunk?
Én a kétfarkú kutya pártjára szavaznék, hermafrodita vagyok, a kedvenc ételem a borban sült disznókaraj, kaukázusi vegyeskörettel, a két kedvenc országom Brunei és Szurinám, zenében meg Pákó a kedvenc.
Egy kis plusz infó bónuszként: A kérdésről az a véleményem, h egy meglehetősen pihent agyú személy által kiírt marhaság.
Remélem hasznos volt számodra a válaszom ;)
jobbikra szavaztam.
férfi vagyok
24 éves
rakott krumpli, gulyás leves, sült csirke
svájc annak is a hegyi részei, oroszország
rock-metál zene főképp, de nagyon szeretem az alexandrov együttest is, orosz népzenét játszanak egy hatalmas zenekar és kórus
Fidesz!
37/F
medvehagymás rakott burgonya
Magyarország,Tibet
Nevet, e-mailt, telefonszámot ne írjak? :PPP
Jobbik; fiú; 36 éves; sóska tojással, vagy sajtos párizsival; Magyarország és Kanada; Klasszikusok, Techno (nem éneklős, hanem digitális csűrdöngölő), és magyar folk rock (főleg Kormorán).
A mondatod első részét feltételes módnak veszem, ezért azt írom: -HA lenne, akkor a NyilasKeresztesre szavaznék.
-Nő vagyok
-30 éves
-csirkéből készült ételek
-Magyarország és Svájc
-Változó, de inkább rock
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!