Melyik pártra szavaznál, mi a nemed, hány éves vagy, melyik a kedvenc ételed, és melyik a két kedvenc országod, és milyen zenét szeretsz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 12:03
21/34 anonim válasza:
Megint a ma 13:35-es vagyok. Szóval ha magyarországi lennék akkor természetesen a Fideszre.
22/34 anonim válasza:
13:08!
Te mekkora ostoba vagy, Florida nem ország...
23/34 anonim válasza:
:) ez jó
Vigyázatok jobbikosok nehogy be irjátok a pizzát vagy a spagetit ezzek nem magyar ételek.
24/34 anonim válasza:
Jobbik
40
Ausztrália
Phillipi, Indonéz konyha.
A cigánytól a hardcor ig, csak jó legyen."színvonalas"
Most épp ezt halgatom : http://www.youtube.com/watch?v=A1SQSB8A_lA&feature=related
Kedvenc íróm Pilinszky János [link]
25/34 anonim válasza:
LMP
N/21
japán és egyéb keleti kaják főleg, ja és sok-sok édesség, de egyébként vega vagyok
Svédország és Japán
metál, főleg goth, de néhány lightosabb rockot is kedvelek, meg szimfonikus zenéket (nem szimfonikus metálra gondolok), és razfilmslágerek:D
26/34 anonim válasza:
Eleve aki nem az írta elsőnek, hogy Magyarország a kedvenc országa eláshatja magát!
27/34 anonim válasza:
Hát én Magyarországon kívül értettem. de azthiszem ez normális embernek egyértelmű.
28/34 anonim válasza:
Az alap hogy a saját anyaföldedet szereted.
29/34 anonim válasza:
Jobbik,fiú,23,töltött káposzta,spanyol,monaco,trance
30/34 anonim válasza:
Jobbik, nő, 21, délszláv és olasz kaják (csevap, lasagne), Magyaro. és Horváto. (ha Mo.on kívül akkor HR és Bosznia), zene nagyon vegyes, de főleg nemzeti rock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!