Hol van ez a hely?
Figyelt kérdés
több helyen is láttam,hogy említésre kerülnek azok a bizonyos épületek,ahol a lényeg az hogy mindent szétverhessünk,így leadva a stresszt.Magyarországon hol találhatnék ilyenre,illetve milyen néven?2022. jan. 5. 07:42
1/3 anonim válasza:
Szasz báttya!
Építési vállalkozó vagyok.
sok épület van, amit fel kell újítani, sokat előtte teljesen szét kell verni, mert teljes felújítást igényel.ha akarsz kalapálni, meg ütögetni, írjál egy üzit, oszt lehet is kezdeni.Munka meg kalapács van bőven, de remélem energiád is lesz hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
én értékeltem XDDD
2022. jan. 5. 13:08
3/3 anonim válasza:
Vannak rage roomok. Kifizetsz 15 ezrer és szétverhetsz egy erre a célra berendezett szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!