Trópusi hely télire, amit viszonylag olcsón meg lehet úszni?
Figyelt kérdés
Melyik trópusi országot ajánljátok a téli hónapokra és hogyan, ahol nem kell elkölteni egy zsák pénzt, de jól is érzi magát ott az ember.
India lezárva..
Thaiföld karanténos..
Karib-szigetek kissé drága..
Brazília rossz közbiztonság..
Szóval melyik az ideális hely?
2021. szept. 5. 16:52
3/12 anonim válasza:
Mi számít "viszonylas olcsó"-nak?
4/12 anonim válasza:
Muszaj tropusi klima? Paras fulledt idot akarsz vagy csak meleget? A Kanari-szigetek deli reszein szubtropusi klima van egesz evben. Pl Tenerife, a nekem ronda deli strandokon decemberben nyar, en meg inkabb az eszaki felen kicsit huvosebben kirandulok.
6/12 D. Brasco válasza:
A karib térségnek vannak egxaltalan nem drága részei,pl a francia fenhatóságú szigetek....de oda jelenleg a covid miatt nem utazhatsz be.
7/12 A kérdező kommentje:
2021. szept. 6. 10:58
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor már inkább az összes ajánlott közül Kolumbia.
Ár-érték, éghajlat, kultúra alapján is talán a legjobb.
2021. szept. 6. 11:06
9/12 anonim válasza:
En most tavasszal voltam Kolumbiaban csak ajanlani tudom.
10/12 anonim válasza:
Zöld-foki szigetek nem nyaraló szigetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!