Portugália turista szemmel tényleg viszonylag olcsó hely?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 20:58
1/4 anonim válasza:
Attól függ, mihez hasonlítsd, de Nyugat-Európán belül alapvetően igaz az állítás.
2/4 anonim válasza:
Ott is attól függ hová mész. De ha nekünk akik a balcsin szocializálódtunk nem nagyon érhet meglepetés sehol.
3/4 anonim válasza:
Szerintem inkább átlagos nyugati árfekvés. Portugálián belül Lisszabonban, Sintrában és Sao Miguelen voltam. Szerintem az élelmiszerárak kb. mint Németországban (azaz kicsit drágábbak, mint otthon), étteremben jellemzően fejenként 20-25 eurót költöttünk itallal együtt (de ebben csak egy főétel volt, nem több fogás). Sintrában a belépők azért elég húzósak, plusz 4 főre az Uber jobban megérte, mint a tömegközlekedés.
4/4 anonim válasza:
@2 A Balaton egyáltalán nem drága hely a teljesen nonszensz szállásárakat leszámítva.
Portugália sem, ha kikerülöd az egyértelmű turistagettókat, helyi éttermekben nagyjából budapesti árszínvonallal lehet számolni az ország látogatottabb részein, random vidéki helyeken még olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!