Ez a hely hol található?
htt X p://w X ww.kepfeltoltes X .eu/images/2021/08/05/692H.jpg
(direkt raktam pár "szóközXszóköz"-t a linkbe)
#2 azért, mert először természetesen anélkül próbáltam beküldeni, erre nem tetszett a gyk-nak, hogy egyáltalán előfordul ezen a fórumon a link rendes változata („olyan szöveget próbáltál elhelyezni, amely nem engedélyezett (kepfeltolt X es.eu)” ‒ eredetileg ezt is megpróbáltam "spaceXspace" nélkül írni, és újra „ezt” adta ki a komment első küldési kísérletése, EZÉRT raktam most írja bele szétszedést, meg az eredeti kérdésbe is). Nem kell azonnal rajtam számon kérni a dolgot, helyesebb előbb azt vizsgálni, hogy jó okkal volt-e így.🙃(és bizony igen)
((egyébként van ám megoldás a "ne lehessen megnyitni" problémádra is, mondjuk kimásolni azt a sort, beillesztés után kivenni ami nem való bele, tádám🙃 ez direkt nagyon zárójeles volt))
#1 tudom, viszont éppen akkor más cipőben jártam. Egyébként ez MA nem válasz, most egy kölni városkép az "alvás képernyőm". Akkor tudnám a javaslatodat megtenni, ha újra az a kép jön be, "arra várhatok". Naszóval #akkor pedig az volt a helyzetem, hogy pár perccel feloldás után meg már elindultam a házból valahova. Nyilván azt a pár percet az aktuális fontos netes intézendő dolog intézésével töltöttem, nem éppen az ilyen idő szokott lenni annak ideje, hogy inkább a helyet keressem meg🙃 (ami már inkább az #érdekesség kategória, az pedig általában alulmarad a sürgős és/vagy fontos dologgal szemben)
A 2-es vagyok, velem még nem volt ilyen, hogy nem tudtam linket berakni, ezért nem értettem, miért variáltál, így más. (A képet mellesleg meg tudtam nyitni, csak dühös voltam, ezért nem foglalkoztam vele tovább)
Most megkerestem neked, a sutjeska national park bosnia and herzegovina az, amit keresel, ha képként keresteted, akkor az elsö az, amit kerestél.
Meg egy tipp máskorra: ha egy új ablakot kinyitsz a keresöben, átállítod képkeresésre, akkor oda be tudod húzni azt a képet, ami neked megvan a szöveg helyére. A legtöbbször így megkeresi neked azokat a képeket, amik hasonlítanak a keresettre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!