Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem hoztam borotvát nyaralásra...

Nem hoztam borotvát nyaralásra, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fedett fürdőbe jöttünk 4 napra az ünnepek között, tehát fürdőruhába kell bújnom. Nem is lenne baj, a bikinivonalon gyantázva vagyok, de a lábam 3 hete nem volt leborotválva ráadásul sötétbarna színű a szőr. Pasival jöttem nem igazán olyannal, akivel borotvát szeretnék vásárolni szóval SOS mit tudok csinálni?

(Gyantát és epilátort se hoztam)

2021. dec. 27. 18:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Na de most komolyan.....

Milyen kapcsolat az, ahol a pasihoz van kötözve a csaj, és még egy boltba se mehet le...?

Arról már nem is beszélve, hogy titkolnia kell ilyen alapvető higiéniai dolgot...

A mosdás vajon hogyan megy náluk....? Azt hiszi a pasi, hogy egy nő alapból mindig patyolat tiszta? :-DDDDD Ibolyaillatút kakil, és rózsaillatot pukizik?

:-D

2021. dec. 28. 10:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kapcsolat??

Ez semmilyen.

Ugyanis ezt írta a kérdezŐ:

"Pasival jöttem nem igazán olyannal, akivel...."

Vagyis semmiféle érzelmi viszony nem fűzi hozzá, talán még nem is ismeri közelebbről.

2021. dec. 28. 12:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy a gyíkon mindig a pasikat kellene hibáztatni mindenért.

Itt sem a pasi tehet arról, hogy egy nő gondozatlanul és ápolatlanul indul el egy jó előre megtervezett, 4 napos téli "nyaralásnak" elnevezett kamatyolásra az új pasijával.

Ráadásul az sem egyértelmű, hogy az elhanyagolt szőrösségét a pasi előtt próbálná leplezni, vagy a többi fürdővendég előtt?!

A pasi amúgy is látja majd az együttlétek során ha akarja, ha nem.

2021. dec. 28. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
12: nehogymár egy akármilyen pasinak nem lehet azt mondani, hogy bocs, leugrom a dm-be 10 percre.....
2021. dec. 28. 12:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne, de gyaníthatóan a csaj még abban a "kezdeti hazugságfázisnál" tart a pasinál, amikor még olyan kis tündibündinek akarja magát beállítani, aki szőrtelen, csak salátákon él és illatosat sz.rik.
2021. dec. 28. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:

15: lehet... Én is leírtam már korábban itt kb. ugyanezt... :-D :-D

Na de komolyan... Ehhez hány éves értelmi színvonal lehet...? :-D

2021. dec. 28. 12:42
 17/21 anonim ***** válasza:

A 4 napos szexmaratonhoz nem szükséges IQ, csak állóképesség.

:)

2021. dec. 28. 13:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Szőrös vagy?

Szerinted ez rajtad kívül érdekel valakit? De főleg nem érdekel egy olyan pasast, aki csak az alkalmi dugópajtásod a hosszú hétvégére.

Legfeljebb majd "szőrmentén" szexeltek.

:)

2021. dec. 28. 13:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Emberek, nem ez valóban nem kapcsolat, mert ő nem a pasim!! De még csak soha nem is volt köztünk semmi! Amikor azt írtam, pasival jöttem, azt akarta jelenteni hogy férfival
2021. dec. 30. 09:44
 20/21 anonim ***** válasza:
19. Akkor meg mi a problema??
2021. dec. 30. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!