Nem hoztam borotvát nyaralásra, mit tegyek?
Fedett fürdőbe jöttünk 4 napra az ünnepek között, tehát fürdőruhába kell bújnom. Nem is lenne baj, a bikinivonalon gyantázva vagyok, de a lábam 3 hete nem volt leborotválva ráadásul sötétbarna színű a szőr. Pasival jöttem nem igazán olyannal, akivel borotvát szeretnék vásárolni szóval SOS mit tudok csinálni?
(Gyantát és epilátort se hoztam)
Na de most komolyan.....
Milyen kapcsolat az, ahol a pasihoz van kötözve a csaj, és még egy boltba se mehet le...?
Arról már nem is beszélve, hogy titkolnia kell ilyen alapvető higiéniai dolgot...
A mosdás vajon hogyan megy náluk....? Azt hiszi a pasi, hogy egy nő alapból mindig patyolat tiszta? :-DDDDD Ibolyaillatút kakil, és rózsaillatot pukizik?
:-D
Milyen kapcsolat??
Ez semmilyen.
Ugyanis ezt írta a kérdezŐ:
"Pasival jöttem nem igazán olyannal, akivel...."
Vagyis semmiféle érzelmi viszony nem fűzi hozzá, talán még nem is ismeri közelebbről.
Nem hinném, hogy a gyíkon mindig a pasikat kellene hibáztatni mindenért.
Itt sem a pasi tehet arról, hogy egy nő gondozatlanul és ápolatlanul indul el egy jó előre megtervezett, 4 napos téli "nyaralásnak" elnevezett kamatyolásra az új pasijával.
Ráadásul az sem egyértelmű, hogy az elhanyagolt szőrösségét a pasi előtt próbálná leplezni, vagy a többi fürdővendég előtt?!
A pasi amúgy is látja majd az együttlétek során ha akarja, ha nem.
15: lehet... Én is leírtam már korábban itt kb. ugyanezt... :-D :-D
Na de komolyan... Ehhez hány éves értelmi színvonal lehet...? :-D
A 4 napos szexmaratonhoz nem szükséges IQ, csak állóképesség.
:)
Szőrös vagy?
Szerinted ez rajtad kívül érdekel valakit? De főleg nem érdekel egy olyan pasast, aki csak az alkalmi dugópajtásod a hosszú hétvégére.
Legfeljebb majd "szőrmentén" szexeltek.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!