Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek az...

Miért nézik le az emberek az egyedül utazót?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs olyan akivel olyan közeli viszonyban lennénk, hogy együtt tudjunk utazni.

A családtagjaim meg nem szeretnek utazni (vagy nem engedhetik meg magukat, attól függ ki).

Emiatt ha utazni akarok, akkor kénytelen vagyok egyedül menni. Viszont amikor valakinek leesik, hogy egyedül utazok mindig olyan furán néz.

Pl a recepciós, helyi csoportos túra-szervező (ha pl foglalok valami fakultatívat helyben), ismerősök/kollégák akikkel beszélek erről.

2021. nov. 28. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előző, szuper vagy. :) Remélem én is eljutok legalább harmad ennyi helyre idővel. Én is imádok egyedül utazni, sokkal szabadabb, saját magam választom ki az úticélokat, a látnivalókat. Nem tapasztaltam, hogy bárhol furcsán néztek volna, mert nőként egyedül utazok. Sokan üzleti ügyben is utaznak, ők is egyedül jönnek, szóval ez tök normális. Meg amúgy sem érdekel senkit, hogy kivel jössz. Engem amúgy is csak az érdekel, hogy jól érezzem magam, ez pedig mindig így volt eddig. Talán még jobb is volt nekem, mint társasággal jönni, pl a csoportos utazást nagyon nem szerettem...
2021. dec. 27. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!