Hány éves korig lehet au pairnek lenni?
Miért ne lenne igaz? Ha nem lenne egyértelmű, törvény nincs rá, de ettől még a közvetítőcégek önkéntesen dönthetnek bármiről. Ha ők 26 éves korig fogadnak jelentkezőket, akkor addig.
Gondolom nem nehéz megérteni miért nem lenne túlzottan pálya nekik 43 éves egyedülálló, kopaszodó, kelet-európai férfiak jelentkezését befogadni, hogy a kis 6 éves Jessicára vigyázhassanak felügyelet nélkül.
6.: Vigyáztam én már gyerekre 30éves fölött is, és nekem például nehéz lett volna megérteni, hogy miért is voltam megbízhatóbb 26 alatt, annyival is éretlenebbül, viszont annál is több ifjonti férfierővel, mint ha 43évesen már egy kicsit még jobban benőtt a fejem lágya, plusz nem tombolnak a hormonjaim.
Meg hogy mitől vagyok veszélyesebb kelet európaiként, vagy ha kopaszodok. (Ezt a kopaszodást végképp nem tudom hova tenni...) :D
Ja, hogy te közvetítőcégek feltételeire kérdezel rá...???
Akkor konkrétan azoknál nézd meg, akiken keresztül jelentkezni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!