Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a napirendetek a nyaraláson...

Mi a napirendetek a nyaraláson? Van nektek?

Figyelt kérdés

Tudom, hosszú lesz...

Na, minden évben a 2 unokatesómmal, a tesómmal, és a nagyszüleinkkel Balatonalmádiba megyünk. És ugye most nyáron is mentünk (MTA üdülője), és erre a hétre összeállítottam egy napirendet. (Mivel július közepe volt, eléggé meleg volt, ezert mentünk reggel sétálni)

Szóval a kérdés még egyszerűbb: nektek van napirendetek? Ha igen, leírnátok nekem kérlek?

2021. nov. 6. 13:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Kinyitom az ablakot levegőzni, mielőtt fel nem kel a hülye nap, majd első dolgom behúzni a sötétítőt és bekapcsolni a ventillátort. Az utcára napszemüveg nélkül ki nem mozdulok. Ha rajtam múlna nem létezne nyár évszak.
2021. nov. 7. 06:25
 22/26 A kérdező kommentje:
17es! Én ezt az unokatesómmal viccből csináltuk, mert volt az ebéd, 12-tol 13-ig és akkor az fix volt.
2021. nov. 7. 09:14
 23/26 anonim válasza:
38%

Szerintem az ilyesmi az unalmas, üres életű emberek "hobbija" hogy napirendet írnak arról is, mikor szarnak, mert annyira nincs mit csinálniuk.

Átlag ember meg be tudja osztani az időt úgy, hogy kijelöli a fő célokat és ahhoz igazítja a többit mint a kajálás, pihenés.

2021. nov. 7. 09:41
 24/26 A kérdező kommentje:
Haz nekünk kedves utolsó, megvoltak a fix kaják, és amúgy minden nap de és du a Balatonban fürödtünk. De az volt a kérdés hogy van-e, a igen mi
2021. nov. 7. 09:52
 25/26 anonim ***** válasza:
61%

Számomra ez a hozzáállás kifejezetten unalmasnak hangzik és elveszi az utazások lényegét: a kalandot. Ha ti így élvezitek, hajrá, egy rossz szavam nincs rátok, de nekem ez nagyon lehangoló és unalmas lenne.

Nincs napirendünk. Még a konkrét utazás előtt kitalálunk pár programot (városnézés, túrázás, extrém sportok, helyi különlegességek és események) és azokat osztjuk be ahogy éppen jól esik. Az egyetlen kötöttség, hogy ha valamilyen programot (hajós túrát, például) előre le kell foglalni, de ennyi.

Van, amikor már hat előtt fent vagyunk napfelkeltét nézni, van, hogy tizenegyig lustálkodunk. Van, hogy délután megyünk le a tengerpartra, van, hogy este. Van, hogy az egész napot egy másik városban töltjük városnézéssel, van, hogy több közeli falut járunk végig. Lehetne még sorolni, de gondolom érted.

26/N

2021. nov. 7. 13:02
 26/26 A kérdező kommentje:
Értem utolsó. Az utolsó szivegblokkhoz hozzáfűzném, hogy nekünk 8-9-ig van reggeli, és az ebéd 12-13-ig, a vacsi 6-7-ig. Szóval kötöttek vagyunk vmennyire
2021. nov. 7. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!