Balatoni nyaralóval rendelkezők, akik minden hétvégére lejártok! Hogyan telik a hétvégétek? Miből áll? Mi napirendetek?
Olyanok, akik mindig pénteken délután mennek és vasárnap este jönnek! Miket szoktatok csinálni a nyaralóban? Mikor keltek, mikor fekszetek? Napközben mit csináltok? Strandolás egész nap? Milyen taktikáitok vannak oda-visszafelé a dugó kikerülésére?
Összességében arra vagyok kíváncsi, hogyan zajlik a hétvégétek a Balatonon indulástól érkezésig.
Köszi!
Péntek este lemenetel az M7-esen. Este dáridó a haverokkal, lerészegedés. Kúrás egy ismeretlennel.
Szombat délben ébresztő. Demalgon, daedalon, egyéb tudatmódosítók bevitele.
A legközelebi strand felkeresése.
Lángosevés.
Fosás, anyázás.
Este hazamenetel.
Báliruha/szmoking felvétele.
A legközelebbi annabál felkeresése. Mosoly, majd kamatyolás.
Másnap ébredés, templomi mise.
Alleluja, áldás, szeretlekmatyarország.
Délután a család felhívása, összepakolás.
Dugó az m7-esen.
Nagyon lazaságos.
Az első pár hétvége rossz májusban, amikor még takarítani kell a múlt évi mocskot, télen lerakódott port, ki kell dobni a lejárt xarokat,meg hát ugye egész évben fenn kell tartani a helyet, füvet nyírni, ápolni, javítani, felújítani.
De ezek 90+%-ban pár napos munkák szezonon kívül.
Aztán maga a nyár az üdülésről szól már. Zabálunk, strandolunk, sportolunk, kirándulunk, éttermezünk, bebaxunk. Van egy nagyon jó tűzrakóhelyünk is. A strand 10-15 perc gyalog, egy homokos 10p autóval.
Én most sajnos pestről járok le, ami tényleg agyrém, de péntek este már strandolás van, megéri rohadni így autóban/vonaton. Amúgy kaposvári vagyok, onnan az új 67-esen szinte zéró forgalommal lehet közlekedni bármikor, fél óra 😃 de hát. A munka elszólított. Szóval a legjobb taktika, ha nem kell Siófok-Budapest között közlekedned. Ha már arra jársz, akkor viszont esélytelen bármi... visszafelé a nagyon kései (20:40-21:00) indulás a jó, és akkor is vannak főszezonban még torlódáaok a 2 sávos szakaszon (nekem ez rossz, mert ilyenkor már nincs otthon parkoló). Aztán a 3 sávostól kezdve mindig jó az M7. Wazét érdemes nézni, nagyon jól frissül, fantasztikusak a többiek visszajelzései. De a brutális forgalommal nem lehet mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!