Van értelme 1 napra kimenni Horvátországba csak azért,hogy lássuk a tengert?Van értelme reggel odaérni és este indulni is vissza?
Figyelt kérdés
Én nem mennék el 1 napos buszos kirándulásra azért hogy láthassam a tengert Horvátországban.Még a balatonra se látom értelmét 1 napra lemenni nemhogy Horvátországba.Ha én elmennék,csak úgy,hogy legalább 1 hetet ott vagyok.2021. aug. 24. 11:02
31/33 anonim válasza:
Ha Letenyén laksz vagy Nagykanizsán, akkor talán van értelme Crikvenicára elmenni. Vagy egynapos városnézésre Opatija, Rijeka. Időben kb. annyi, mint vonattal lemenni 1 napra a Balatonra Budapestről. Messzebb már nem. Ha Nyíregyházán laksz vagy Sátoraljaújhelyen, akkor szerintem még az 5 nap is kevés lenne, ha pl. Makarska térségét céloznád meg és nem éjszaka autózol.
32/33 anonim válasza:
Van, akinek elég annyi/nincs többre ideje. Ennyi.
33/33 anonim válasza:
én azt mondom a legközelebbi tengerparti részt megcélozni, gyűjteni rá, és egy 3-4 napos kiruccanásra azért összelehet spórolni egy két év alatt, ha nagyon szűkös a keret, akkor is. Ez kb 70-80k/fő.
Aki nem tud ennyit összegyűjteni 1-2 év alatt sem, ott a nyaralás a legkevesebb gond az életben. Tudom, sajnos rengeteg ilyen van magyarországon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!