Telefonhasználat külföldön hogyan?
Franciaországban fogok tanulni 3 hónapig. Előfizetéses telefonom van, T-mobile, és arra lennék kiváncsi, hogyha kint leszek Francio-ban akkor másik embert, aki szintén ott van ahol én hogyan, mennyiért lehet hívni ezzel a telóval, ezzel az előfizetéssel? vagy hogy van ez?
köszönöm szépen :)
21/L
szia!
nem tudom menyiért lehet hívni stb. csak azt tudom ha 1500 forint alatt van a feltöltésed akkor nem telefonálhatsz haza..
Ha a magyar előfizetést használod Franciaországban, akkor a roaming hívásdíjakat fizeted, ezek 135 Ft / perc indított és kb. 60 Ft / perc fogadott hívásonként.
Amennyiben a másik fél, akit hívsz ott áll melletted, de neki is magyar telefonelőfizetése van, akkor te fizeted a hívásindítás percdíját, ő pedig a hívásfogadásét, tehát összességében kb. 200 Ft-ot fizettek ki egy-egy percért.
Nem éri meg.
Vegyél kinn egy francia "feltöltős" telefont (vagy csak SIM-et ha független vagy), és használd azt. Az otthoniakat meg hívd interneten.
Pont ezért írtam, hogy ott vegyél kártyát.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!