Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha nyaralni vagytok gondtok...

Ha nyaralni vagytok gondtok az otthoniakra, hogy mit visztek nekik haza mehglepit, ajándékot?

Figyelt kérdés
Mit szoktatok hozni?

2021. júl. 21. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

7-es vagyok.

Miért kéne annak örülni hogy mások nyaralni voltak és hoz valami semmit mondó szart ami számomra semmit sem mond csak újabb kavar semmi más. Felesleges dolgok. Az az igazi ha én hozok onnan vmit magamnak ahol voltam

2021. júl. 21. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy ido utan belattam, hogy senki nem tud mit kezdeni vele, csak jo pofat vagni. Nincs ertelme. Regen volt.
2021. júl. 21. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:
65%

Még tavaly utoljára Lisszabonban voltam és a maradék pénzemből vásároltam a reptéri vámmentes boltban kb. 4-5 üveg portóit, hogy majd a rokonságnak szétosztom.

A hazajövetel után felbontottuk az egyiket a párommal.

Annyira finom volt ez a likőrbor, hogy megtartottuk.

A rokonok meg le vannak....

:)

2021. júl. 22. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Szoktunk ehető apróságot hozni. Tárgyat szerintem felesleges, aki nem volt ott nem tud mit kezdeni egy helyi hűtőmágnessel
2021. aug. 31. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!