Ha nyaralni vagytok gondtok az otthoniakra, hogy mit visztek nekik haza mehglepit, ajándékot?
Figyelt kérdés
Mit szoktatok hozni?2021. júl. 21. 10:48
1/14 anonim válasza:
Mivel a mi családunk gyakran utazik, nálunk nem divat az a fajta hozoknekedeghűtőmágnestmerteljutottamnyaralni mozgalom.
Bosszantásból felhívjuk a másikat a reptérről, hogy érezzék, már megint repülünk.
De egyébként semmi extra.
2/14 anonim válasza:
Hűtőmágnes,csoki,ital,képeslap.
3/14 anonim válasza:
Fölösleges kacatot nem szeretek kapni - ezért nem is hozok ilyen nyaralási giccseket.
Esetleg egy csokit, fűszert, vagy más gasztro-specialitást az anyukámnak.
4/14 anonim válasza:
Anyósomnak képeslapot vagy hűtőmágnest szoktunk hozni, mert szereti őket, másnak nem nagyon, de nem is járunk olyan különleges helyekre nyaralni. Esetleg ha van vmi specialitás, akkor helyi csokit vagy ilyesmit, de nagyon nem gondoljuk túl.
5/14 anonim válasza:
Én mindig szoktam hozni valamit a legközelebbi barátaimnak. Nem rohanom le a szuvenír boltokat, helyette ha látok valami apróságot amiről tudom, hogy tetszene az adott személynek, akkor elhozom neki. Van, aki mágneseket gyűjt, van, aki képeslapot, van, aki felespoharat, van, aki a különlegesebb csokikat vagy fűszereket szereti, így mindenkinek mást szoktam.
6/14 anonim válasza:
Én is a fogyasztható, minőségibb ételek-italokat szoktam választani. Nagyvárosban általában keresek egy gasztroboltot, piacot vagy legalább egy nagyobb alapterületű hipert, a szuvenírboltokban külföldön is csak a gagyit találni. Szerintem különlesebb, mint a Made in China giccs.
7/14 anonim válasza:
Eszembe nem jutna. Ha neked hoz valaki egyáltalán nem örülök neki
8/14 A kérdező kommentje:
7 es szegény pára!🤣
2021. júl. 21. 16:47
9/14 anonim válasza:
Valamilyen helyi (étel, édesség) specialitást szoktam a közelebbi rokonoknak, illetve a munkatársaknak hozni. Ezen felül az egyik rokon imádja a hűtőmágneseket, így neki azt - ha találok olyat, amit az adott országban (nem pedig távol-keleten) készítettek.
10/14 anonim válasza:
Semmit. Rengeteget utazok ha mindenhonnan vinnék valami szemetet haza a család már nem férne tőle. Maximum ha találok valami nagyon különleges dolgot amit a világon csak ott lehet kapni, esetleg olyan dolgot viszek pl szivar vagy valami ital, de ott se mindenkinek hanem meg van hogy ezt xy családtag vagy barát kapja mert ő ezt értékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!