Utazók figyelem.. hol tudok visszafele PCR tesztet csináltatni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok oltva és pcr teszttel utaznék spanyolországba, csak ugye mire jovok haza, akkorra a 72 oras teszt lejar. Ezt, hogy oldjak meg az utazok? Venni kell valahol es elotte megcsinalni? Vagy kint van erre lehetoseg?2021. júl. 17. 21:46
1/6 anonim válasza:
Ha repülővel mész, akkor a reptéren jó pénzért megcsinálják, csak kell előre regisztrálni.
2/6 anonim válasza:
Te is az a fajta gyökér vagy, aki nem értette meg sem az oltás fontosságát, sem azt, hogy Spanyolország folyamatosan az egyik legfertőzötteb régió.
Mellesleg ajánlom figyelmedbe a covid test spain szóösszetételt. Tudod, gugli.
Ja, és olvasgathatnál arról, miért maradsz gyökér, ha nem oltatod be magad.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves elozo valaszolo. Az akut betegsegem miatt nem vagyok olthato meg kb. 1 honapig, es szeretnek eljutni nyaralni. Bocsanat.
2021. júl. 19. 19:04
4/6 anonim válasza:
Szóval akut betegen szeretnél az egyik legferőzöttebb országban pancsikolni? :))))))))))))))
Ne nézz hülyének.
5/6 A kérdező kommentje:
Ugy tudom az oltas onkentes es ingyenes. En meg nem vagyok onkentes, amig az orvosom azt nem mondja, hogy mehetek:)
2021. júl. 19. 19:08
6/6 anonim válasza:
Én sem vagyok oltva, és az elmúlt 1 hónapban kétszer is repültem külföldre, hazafele egyszer sem kaptam karantént. A reptéren ugyan rendőrök várnak, de mindenkit átengednek, nem akarnak már a karanténozással szórakozni. Vagyis visszafele teljesen fölösleges pcr tesztet csináltatnod, úgyis átengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!