Mentek valahova idén nyáron, vagy otthon maradtok?
Tehát, ha valakive nincs közös témád, az egy felesleges, jelentéktelen ember:D Aha, mekkora egy gusztustalan mocsok vagy.
Na de nem etetlek tovább, nem szerzek neked ezzel is örömet (merthogy más nincs az életedben, végre valaki figyel rád) Mondanám, hogy keseredj meg otthon egyedül, de ez már rég megtörtént.
Szoktam menni nyaralni szinte minden évben de most nyáron több okból sem megyek:
1. nincs kivel menni, egyedül meg nem szeretnék
2. Sok dolgom van egész nyáron, így is alig lesz pár napom amikor nincs valami dolgom
Majd lehet hogy valamikor ősszel vagy tavasszal bepótolom.
Otthon maradok, mert nincs kivel nyaralni mennem. Egyedül baromi unalmas lenne, én legalábbis mindent megunok egy idő után egyedül...
A családdal meg szinte még rosszabb is, mint az egyedül. Most is le lettem dobva a partra, hogy vigyázzak a táskákra, anyámék meg órák óta áztatják magukat. Baromi unalmas.
21F
Eddig voltam Szlovákiában, a Tátrában.
Megyünk Balcsira, valamint Nyíregyházára, Miskolctapolcára.
Augusztusban megyünk Zakopanébe és őszre még nincs terv, de biztos, hogy megyünk valahova. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!