Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mentek valahova idén nyáron,...

Mentek valahova idén nyáron, vagy otthon maradtok?

Figyelt kérdés
Nyaralásra, kirándulásra, ilyesmikre gondolok.

2021. jún. 13. 10:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
44%

Az meg van, hogy ez egy utazási rovat.

Aki eleve azt hangoztatja, hogy nem szeret utazni, az írjon kommenteket az "otthonmaradási rovatba".

2021. jún. 14. 09:56
 12/39 anonim ***** válasza:
28%
Akkor a baromarcú ne tegye bele a covid meg oltás tageket, ha csak az ilyen nem normálisok akik utaznak a célközönség.
2021. jún. 14. 10:00
 13/39 anonim ***** válasza:
50%

Látom az olvasás nem nagyon megy, ugyanis ott van feketén-fehéren a főkategória. Az volt a kérdés, hogy aki jár alapvetően nyaralni, most a Covid alatt elmegy-e. Senki nem kíváncsi itt arra, hogy te élettelen vagy, és otthon szoktál ülni. Iszonyatosan büszke lehetsz rá.

Ez meg mi hogy "nem normálisok, akik utazni szoktak?:D" Ezt fejtsd már ki kérlek! :D

2021. jún. 14. 10:14
 14/39 anonim ***** válasza:
11%
#13, nem értem hogy mi a jó az utazásban, nyaralásban. Csak nyűg, teher, értelmetlen.
2021. jún. 14. 10:16
 15/39 anonim ***** válasza:
29%
Jajj nem te írkáltál a párkapcsolatok topicba is, hogy nem hiszed el, hogy nem találsz olyan nőt, aki otthon ülne veled állandóan a kertben, mert mindegyik utazni akar, pedig az értelmetlen és felesleges?:D
2021. jún. 14. 10:20
 16/39 anonim ***** válasza:
11%
#15, nem, nekem van. :D Simán csak sosem élveztem azt hogy mennyi kell, ha kell, akkor elmegyek nyaralni, de élvezni nem tudom és alig várom hogy vége legyen.
2021. jún. 14. 10:21
 17/39 anonim ***** válasza:
61%

Irigylem a hölgyet :D Igazi főnyeremény lehetsz:D

Hát figyelj, akkor maradj otthon, de nem kell írogatni egy utazós topicba azt, hogy te utálsz utazni. Komolyan, mit vártál, kit fog érdekelni?:D

Az meg még külön hab a tortán, hogy fel vagy háborodva amiért le lett pontozva:D

2021. jún. 14. 10:24
 18/39 anonim ***** válasza:
11%

"Irigylem a hölgyet :D Igazi főnyeremény lehetsz:D"

Régen rossz ha egy nőnek az a legfontosabb hogy a párja szeret utazni avagy sem. :)

Csak azért írtam ide, mert jókat nevetek rajtatok, undorodok az ilyen "jajdejóutazni" típusú emberektől.

2021. jún. 14. 10:28
 19/39 anonim ***** válasza:
71%

"undorodok az ilyen "jajdejóutazni" típusú emberektől."

Na ezért irigylem a hölgyet:D Mondjuk gyanítom a hölgyet Marok Marcsának hívják.

Amúgy meg, élettelennek sokkal jobb lenni:D Gratula még egyszer! Ja, és én nem undorodom tőled, hanem szimplán sajnállak.

2021. jún. 14. 10:31
 20/39 anonim ***** válasza:
11%
Engem nem kell sajnálni, teljesen jól elvagyok itthon, tudok élni a hobbimnak és lefoglalom magam.
2021. jún. 14. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!