Mentek valahova idén nyáron, vagy otthon maradtok?
Figyelt kérdés
Nyaralásra, kirándulásra, ilyesmikre gondolok.2021. jún. 13. 10:23
21/39 anonim válasza:
Ja, hát nem érdekelsz különösebben. Boldogabb életem van, mint neked, ugyanis nem az tölt el boldogsághormonokkal, hogy egy fórumon fröcsögöm, hogy kitől undorom :)
22/39 anonim válasza:
Így van, neked az a boldogság ha utazol. Számomra ez a szomorú és sajnálatra méltó.
23/39 anonim válasza:
Jajj, hát ezt már kifejtetted a Fenőtt párkapcsolatok topicban is:D Mocsok nők, mindegyik #traveladdict :DDDD Nem baj, a jobbkezed hű társad lesz.
24/39 anonim válasza:
Nem én írtam oda, de kiváncsivá tettél, majd megkeresem.
25/39 anonim válasza:
Jajj persze, hogy nem:D Felismerem az ontó stílusodat :)
26/39 anonim válasza:
Vicces, pedig tényleg nem. :D Örülök akkor hogy több hozzám hasonló ember létezik, akiknek nem az a boldogság amit a népesség 99%a annak tart.
27/39 anonim válasza:
Pedig kevesebb ilyen besavanyodott, élettelen ember kéne, aki jobb híján a netes gyűlölködésben éli ki magát, és jobb vlágot élnénk.
28/39 anonim válasza:
Nem értem hogy neked miért probléma az ha valaki nem úgy gondolkodik mint te? Törvényszerű hogy mindenkinek imádnia kell az utazást, nyaralást, szocializálódást?
29/39 anonim válasza:
Nem értem, hogy ha valaki nem otthon ül, hanem világot lát, új impulzusokat kap, új kultúrákat ismer meg, új emberekkel találkozik, új ételeket kóstol meg, új tájakat lát, attól miért kell "undorodni" Miért kell utazós kérdések alá beböfögni.
30/39 anonim válasza:
Mert ez egy olyan oldal, ahol ez a lényege. Az emberek kérdeznek - válaszolnak.
"hanem világot lát, új impulzusokat kap, új kultúrákat ismer meg, új emberekkel találkozik, új ételeket kóstol meg, új tájakat lát, attól miért kell "undorodni"
Én pl azért undorodok az ilyen emberektől, mert semmi értelme annak hogy ismerjem őket, nincs közös téma, nem érdekel engem az ami őt igen. Számomra felesleges, jelentéktelen ember az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!