Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek inkább nyaraljunk...

Szerintetek inkább nyaraljunk itthon?

Figyelt kérdés
Úgy terveztük, hogy Londonba megyünk nyaralni, de aztán belegondoltam, hogy a járványra való tekintettel nem lenne helyes. Nem tudom, hogy egyáltalán lehet -e utazni meg hogy beengednek -e. Szerintetek mit tegyek?

2021. jún. 12. 09:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%
Itthon "nyaralni" nem helyes. En mar viltam kuldoldon es meg megyek is eszem agaban sincs itthon kolteni a oenzem.
2021. jún. 12. 09:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel jelenleg Magyaország borostyán kategróiás, így karanténba kell vonulnod mikor megérkeztél. Én nem maradok itthon. Van egymillió másik hely, ahová elutazhatsz külföldre.
2021. jún. 12. 10:23
 3/22 anonim ***** válasza:
50%
Itthon is remekül lehet nyaralni. Mondom ezt úgy, hogy màr 50 országban jártam. Ne érezd úgy, hogy egy ilyen döntéssel lemaradnál valamiről.
2021. jún. 12. 15:30
 4/22 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem mész nyaralni, azt is kibírja az ember szerintem. Bár embere válogatja.

Nyilván ha nem vagy oltva nem mehetsz sehova, de ezért nem biztos hogy megéri az oltás.

2021. jún. 12. 15:32
 5/22 anonim ***** válasza:
44%

Nem igaz hogy nem mehet a hlye oltás nélkül sehova.Teszttel biztos beengedik pár országba.Lehetetlen hogy sehova sem.Visszafelé pedig szintén negatív teszt és a karantént is megússza.Kinek van erre ideje pfff

De nem éri meg egy nyaralás miatt beoltatni magát az igaz

2021. jún. 12. 17:01
 6/22 A kérdező kommentje:
A gyereket oltás nélkül is beengedik?
2021. jún. 13. 10:11
 7/22 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.Agyrém hogy a gyerekeket sem hagyják békén pffff

Meg kell nézni a H1N1 oltás után mi történt jónéhány gyermekkel de mindenki döntse el maga....

2021. jún. 13. 10:51
 8/22 anonim ***** válasza:

Konzulátus oldalán még esetleg fenn lehet hogy hogy van ez.London,nem?

Bár egyértelmű dolgok nem mindig hámozhatóak ki egyik Konzulátus oldalán sem.Nagyon figyelmesen kell olvasni

2021. jún. 13. 10:52
 9/22 anonim ***** válasza:
21%
1-es, magyar vagy te egyáltalán? Lehet, hogy a személyidbe az van írva, de a lelkedben nem vagy az, kár, hogy itt élsz köztünk.
2021. jún. 13. 14:54
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
9, én is magyar vagyok, de iszonyúan szégyellem.
2021. jún. 13. 15:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!