Kornya Renáta kérdése:
Írországba utazok és azt szeretném meg tudni miket lehet kézipogyászba bele tenni?Lehet-e száraztészta félét bele tenni csoki szotyit?Most repülők először és nem tudom sajnos az ilyesmiket.
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 18:01
1/6 anonim válasza:
Ami nincs tiltva, az mehet. Élelmiszerek közül minden szilárd rendben van (mondjuk nem tudom minek vinnél száraztésztát és szotyit magaddal), a folyadékoknak kell megfelelniük a korlátozásoknak: max. 100ml-es átlátszó üvegekben max. 10db, egyetlen újrazárható zacskóban, aminek a térfogata max. 1L.
2/6 anonim válasza:
Bocs, de minek akarnál Írországba száraztésztát meg szotyit vinni?
3/6 anonim válasza:
Még egy rúd téliszalámit megértenék(ja, nem)
De száraz tésztát?
Szerinted ott nincsenek boltok?
És a nyereg alatt puhítják a húst?
4/6 anonim válasza:
A szarazteszta engem is izgat. Ne mondd, hogy hungarikum.
5/6 anonim válasza:
Nem gondoljátok, hogy azért akar, hogy ne ott kelljen vennie? (Nyilván drágább.) És mivel száraz, hát eláll. Lehet, hogy karanténba kerül, és ezt fogja enni, mert boltba (sem) mehet.
6/6 anonim válasza:
Írországban 1 kg száraztészta 0,9 euro (300 Ft), ugyanaz a tészta Magyarországon 700 ft. (Direkt ugyanazt a tésztát kerestem ki a tescoban itt is, meg ott is, csak hogy össze lehessen hasonlítani!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!