Érdemes külföldre költözni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 15:15
11/15 tade válasza:
En Olaszorszagban lakom. En szeretek itt elni, szep a kornyezet, kozel vannak az Alpok de a tengertol se lakom messze. Nagyon jo munkam van, itt a fizetesem felet meg tudom sporolni, mig magyarorszagron honaprol-honapra kellen elnem ugyanezzel a munkaval :) Van egy parom, akivel boldogan elek, es egy csomo jofej barat aki korulvesz. DE! Egyik sem potolhatja, az otthoni barataimat, a szuleimet. A hazamat, ahol felnottem, es ahova az emlekeim kotnek. Szeretek itt elni, de neha nagyon elfog a honvagy,neha pedig fognam a parom es mennek haza.Tudom hulyeseg, hiszen mindenem megvan,de megis neha ugy erezem nincsen semmim.
12/15 anonim válasza:
En ferjhez mentem kulfoldre. Igazabol kb. ugyanugy elek, mint otthon, de megis mas. Az emberek felfogasa, a mindennapi eletrol valo gondolkodas, a politikamentesseg. Anyagilag kicsit jobb, bar a mindennapi elet, a rezsi eleg sokba kerul. viszont tudunk felretenni. Hetente el tudunk menni koncertre, szinhazba, etterembe. Evente egyszer hazamegyunk es el is tudunk menni valamilyen szep helye nyaralni. Otthon nem tudtunk volna. De nekem is hianyzik sok minden. Illatok, kilatas, kiskutyam, anyukam, baratok. Szoval jo is meg nem is. Nagyon meg kell gondolni, ha valaki otthon hagy mindent es elmegy egy masik orszagba. Most jelenleg azt mondom, jol tettem, hogy belevagtam es nem mennek haza vegleg. De lehet, hogy par ev mulva mast mondanek.
13/15 anonim válasza:
Igen de leginkább Németországba,Angliába és Franciaországba érdemes
14/15 anonim válasza:
Én bár nagyon szívesen töltenék el mondjuk ½-1 évet a világ számos országában, de azért „kalandvágyból” mindig hazajönnék!
„ … Más nyelven beszélsz, más nyelven írsz,
De magyarul álmodsz, magyarul sírsz … „
15/15 anonim válasza:
Én Korzikára készülök.. :D Remélem érdemes lessz... ott sok a hotel, valamelyikben biztos akad munka.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!