Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha én megkaptam már az oltás...

Ha én megkaptam már az oltás első dózisát, tényleg nem utazhatok külföldre amíg meg nem kaptam a második dózist is?

Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is Angliában élek, és egyenlőre nem tudni mi lesz májusban. Jelenleg akár oltás nélkül is hazatudsz menni Magyarországra, csak annyi, hogy otthon 10 nap karantén vár rád. Anglia jelen pillanatban kéri az utazásod indokát írásban. Ha nincs akkor megtagadhatják az utazást, mivel a szabály szerint csak indokolt esetben utazhatsz. De nem is ez a gond, mert nagyjából mindenkit engednek utazni. A vissza úttal van gond. Vissza csak úgy tudsz jönni Angliába ha bemutatod a 210 fontos számlát a tesztről, és szintén 10 nap karantén. Ha nincs lakás ahol le tudnád tölteni a karantén idődet, akkor a kormány által kirendelt szállodába kell menned ami 10 napra 3 étkezéssel olyan 1800 fontba kerül. De májusig még sok minden történhet. Akár enyhülhet, akár szigorúbb is lehet a szabály.
2021. márc. 18. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Hogy le lettem hurrogva hogy az kamu hogy utazhatnak az oltottak. Nálunk is ugyanez lesz. Már bocsánat de aki elhitte hogy be lesz oltva és utazhat, az mindent elhisz. Mondtam én hogy oltási csali és mennyoen be is dőltek neki!

[link]

2021. márc. 21. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindenhol majd a mutánsokra hivatkozva nem lehet utazni. Mondván nehogy ki vagy bevidd a mutánst az országba. Akkiok bedőltek ennek az oltottak utazhatnak igéretnek, azok bizony koppanni fognak.
2021. márc. 21. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Egzotikus utazások tekintetében elképzelhetőek bizonyos szigorúbb korlátozások. De az, hogy egy "brit tudós" mit öklendezik fel már sokadszor, azt felülírják sokszor ésszerű okok vagy érdekek. Tavaly is lehetett utazni, pedig az oltások valahol az első kísérleti fázisban tartottak. Nyilván nem lesz minden ugyanolyan, mint 2019-ig, de európai célpontok védettségi igazolvánnyal biztosan elérhetőek lesznek karantén ill. tesztkötelezettség nélkül. Horvátországban kb. államcsőd lenne, ha csak a helyi modricsok meg rakiticsek tartózkodhatnának a nyári főszezonban az Adrián. A mutációkat meg folyamatosan vizsgálják és ehhez igazítják a nemzetközi oltási programot. Még egyszer mondom: tavaly nyáron még semmilyen oltás nem volt.
2021. márc. 21. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Majd meglátjátok: az oltottak sem fognak utazgatni sehova sem. A csali bevállt.
2021. márc. 21. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg. Várj türelemmel, egyelőre a fél világ lezárta a határait.

A második oltást követő 2. héttől vagy védett.

2021. márc. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!