Mik a tapasztalataid az oltással kapcsolatban, ha már megkapta egy szeretted, esetleg te hogy folyt le az oltás, mennyit kellett várni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 16:41
1/9 anonim válasza:
Nekem a nagymamám 2 napja nem tud kikelni az ágyból olyan szarul van tőle.
2/9 anonim válasza:
#1-es.
Azt azért szegezzük le, hogy ez nem mellékhatás hanem reakció amit senki nem tud megmondani előre, hogy kinél milyen lefolyása lesz. A virológusok még azt sem tudják megmondani, hogy akinél erősebb a reakció az most jobb-e vagy rosszabb.
3/9 anonim válasza:
Nagymamam 84 eves, mar a masodik oltast is megkapta kb 3 hete, semmi baja (eddig) koppkopp
4/9 anonim válasza:
Nekem 75 és 69 éves nagyszüleim kaptak és nagymamámnak fájt a keze utána, ami ugye pont normális. Ezen felül semmi.
5/9 anonim válasza:
Anyám megkapta a kínait, meg sem érezte. Krónikus beteg barátnőm viszont az Astra után napokig tök szarul volt, magas lázzal.
6/9 anonim válasza:
Kulfoldon elek.itt az egyik szomszed doki volt.megkapta vakcinat reggel,masnap hajnalban eloszor a mentok,majd a halottaskocsi jott hozzajuk.egesz nap rosszul volt,hajnalban meghalt.ehol nem irtak rola,csaladot megkertek ne mondjak el.
7/9 anonim válasza:
Szegény...Bill Gates dörzsöli a markát!
8/9 anonim válasza:
2 hete kaptam meg a kínait. Időpontra kellett menni a házidokihoz, mindenkinek kiosztották a kitöltendő adatlapot /én vittem kitöltve/, behívtak, hőmérséklet mérés meg egy kis kütyüvel az ujjamon keresztül megnézték a véroxigén szintet meg a pulzust. Utána szuri. Kb 20 percet ücsörögtünk kint, utána kiosztották az oltási papírt, azzal kell visszamenni hó végén a másodikra. Ez délután volt, este picit fájt a karom /ha megnyomkodtam/, másnap már az sem. Azóta sincs semmi tünet. Összesen ha fél óra volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!