Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Reálisan mikorra lehet legkorá...

Reálisan mikorra lehet legkorábban külföldi utazást-nyaralást szervezni szerintetek?

Figyelt kérdés
Utazási irodával, megmaradt tavaly elmaradt útról utalvány, vmikorra foglalnunk kell, ha nem akarjuk, jogy elvesszen a pénz...

2021. febr. 20. 10:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26%

"késő ősszel"

Hát figyelj, én biztos, hogy elmegyek külföldre nyaralni, ha maradnak a jelenlegi korlátozások, te várj nyugodtan jövő nyárig!

2021. febr. 21. 09:52
 12/35 anonim ***** válasza:
24%
#11 Szép álmokat!
2021. febr. 21. 10:13
 13/35 anonim ***** válasza:
46%
Tavaly nyáron háromszor voltam külföldön. Jelenleg sem tiltja semmi, hogy külföldre menj (én írtam, hogy ha nem törlik a járatomat, akkor megyek márciusban is). A külföldi turizmus, főleg a déli országokban annyival lesz másabb, hogy kérnek majd esetleg PCR tesztet.
2021. febr. 21. 10:22
 14/35 anonim ***** válasza:
78%
Reálisan jövőre. Vírustagadók meg azt csinálnak, amit akarnak.
2021. febr. 21. 10:57
 15/35 anonim ***** válasza:
30%

Tehát, ha elmegyek külföldre, akkor vírustagadó vagyok???? Te normális vagy?:D Már a vakcinára is regisztráltam több, mint egy hónapja.

Abban viszont tökéletesen igazad van, hogy valóban azt csinálok, amit akarok, és nem fogok azért itthon maradni, mert SZERINTED 2022-ig mindenkinek otthon kéne ülnie.

2021. febr. 21. 11:04
 16/35 anonim ***** válasza:
64%

15. Így gondolkodik a főnököm is.

5 kollégát fertőzött meg, köztük engem is. A velem együtt élő 92 éves apám is beteg lett általam.

De ezekkel ne is foglalkozz.

2021. febr. 21. 11:37
 17/35 anonim ***** válasza:
26%
16: Honnan tudod, hogy ő fertőzött meg?
2021. febr. 21. 11:49
 18/35 anonim ***** válasza:
Mivel akár a sarki ABC-ben is el lehet kapni, ezért ugyan mindegy. Itt írta múltkor egy lány hogy a kaját is házhoz rendeli, kétszer ment le összesen a könyvtárba vizsgaidőszakban könyvért, és elkapta, tehát édes mindegy, hogy külföldön vagy vagy sem.
2021. febr. 21. 11:51
 19/35 anonim ***** válasza:
37%
Amíg tart a járvány felelőtlenség utazgatni. Korábban évente én is kb 10 alkalommal utaztam, úgyhogy természetesen nagyon hiányzik, de tudomásul veszem, hogy most ez a helyzet, nem akarok senki haláláért felelős lenni, ezért fel sem merül, hogy külföldre utaztak. A következő utam októberre van betervezve, remélem addigra normalizálódik helyzet, mindenki be lesz oltva, akibe szorult annyi ész, hogy belátta ennek szükségessé gét.
2021. febr. 21. 11:54
 20/35 anonim ***** válasza:
33%
Továbbra sem vagy hajlandó megérteni azt amit írtam, de ilyen emberekkel nem érdemes vitatkozni. Majd gondolok rád a nyaralásról.
2021. febr. 21. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!