Reálisan mikorra lehet legkorábban külföldi utazást-nyaralást szervezni szerintetek?
Figyelt kérdés
Utazási irodával, megmaradt tavaly elmaradt útról utalvány, vmikorra foglalnunk kell, ha nem akarjuk, jogy elvesszen a pénz...2021. febr. 20. 10:54
11/35 anonim válasza:
"késő ősszel"
Hát figyelj, én biztos, hogy elmegyek külföldre nyaralni, ha maradnak a jelenlegi korlátozások, te várj nyugodtan jövő nyárig!
13/35 anonim válasza:
Tavaly nyáron háromszor voltam külföldön. Jelenleg sem tiltja semmi, hogy külföldre menj (én írtam, hogy ha nem törlik a járatomat, akkor megyek márciusban is). A külföldi turizmus, főleg a déli országokban annyival lesz másabb, hogy kérnek majd esetleg PCR tesztet.
14/35 anonim válasza:
Reálisan jövőre. Vírustagadók meg azt csinálnak, amit akarnak.
15/35 anonim válasza:
Tehát, ha elmegyek külföldre, akkor vírustagadó vagyok???? Te normális vagy?:D Már a vakcinára is regisztráltam több, mint egy hónapja.
Abban viszont tökéletesen igazad van, hogy valóban azt csinálok, amit akarok, és nem fogok azért itthon maradni, mert SZERINTED 2022-ig mindenkinek otthon kéne ülnie.
16/35 anonim válasza:
15. Így gondolkodik a főnököm is.
5 kollégát fertőzött meg, köztük engem is. A velem együtt élő 92 éves apám is beteg lett általam.
De ezekkel ne is foglalkozz.
17/35 anonim válasza:
16: Honnan tudod, hogy ő fertőzött meg?
18/35 anonim válasza:
Mivel akár a sarki ABC-ben is el lehet kapni, ezért ugyan mindegy. Itt írta múltkor egy lány hogy a kaját is házhoz rendeli, kétszer ment le összesen a könyvtárba vizsgaidőszakban könyvért, és elkapta, tehát édes mindegy, hogy külföldön vagy vagy sem.
19/35 anonim válasza:
Amíg tart a járvány felelőtlenség utazgatni. Korábban évente én is kb 10 alkalommal utaztam, úgyhogy természetesen nagyon hiányzik, de tudomásul veszem, hogy most ez a helyzet, nem akarok senki haláláért felelős lenni, ezért fel sem merül, hogy külföldre utaztak. A következő utam októberre van betervezve, remélem addigra normalizálódik helyzet, mindenki be lesz oltva, akibe szorult annyi ész, hogy belátta ennek szükségessé gét.
20/35 anonim válasza:
Továbbra sem vagy hajlandó megérteni azt amit írtam, de ilyen emberekkel nem érdemes vitatkozni. Majd gondolok rád a nyaralásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!